FacebookTwitterGoogle+

Lleure i Cultura

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Promocions i Descomptes  |  Curs iniciació patchwork només 30€

Promocions i Descomptes

Colors de Patch

Curs iniciació patchwork només 30€

Aquesta promoció
ja no està activa!
Curs iniciació patchwork només 30€
Aquesta promoció
ja no està activa!

Descripció

Si no coneixes el Patchwork i vols iniciar-te, t'oferim un curs de 8 hores de classe per començar un "sampler" (mostrari) per 30 euros.

Consulteu a  la botiga per escollir horaris.

Condicions

Vàlid des del 7 de gener 2018 fins al 31 de gener 2018

Comentaris

Colors de Patch

Padilla, 279
08025 Barcelona
Tel. 934463484
colorsdepatch@gmail.com
https://colorsdepatch.com/

Colors de Patch
En la botiga podreu trobar teles de cotó, lli, franel·les, de temàtiques tan variades com la costura, la cuina, teles infantils, ètniques, japoneses, romàntiques, tardorenques, nadalenques, així com un ampli assortiment en entreteles, buates i accessoris per a les tasques de Patchwork. També hem incorporat una secció de teles pretallades en diversos formats, com els coneguts Jelly Rolls i Fat Quarters i, altres packs de teles en diferents grandàries. A més tenim a la venda kits de creació pròpia amb les explicacions, els patrons i les teles necessàries per completar la tasca. També oferim un servei d'embuatat a màquina perquè no se us acumulin els tops en l'armari ni hàgiu d'allargar l'acabat de la peça per falta de temps per embuatar.

En el nostre taller s'imparteixen diversos grups de classe durant la setmana i es planifiquen diversos cursos monogràfics cada trimestre. En l'època d'estiu i de Nadal s'organitzen tallers intensius de Patchwork. També iniciació a la costura a màquina, pintura sobre seda, folrat de caixes amb teles, cursos de llanes a ganxeti punt de mitjana.

Colors de Patch està present a les xarxes socials per establir una interacció i crear vincles amb els seus client@s i alumn@s. En Facebook (facebook.com/patch.decolors), amb més de 5000 seguidors, presenta tasques realitzades en classe i també les d'alguns clients que acudeixen a la botiga a mostrar amb orgull la feina de casa acabada. En el blog (colorsdepatch.blogspot.com.es) s'informa dels cursos que es realitzen a l'escola i publica fotografies de les exposicions que visita. Han assistit a les seves classes alumnes de llocs tan llunyans com Veneçuela, Guatemala, Colòmbia, Perú, Brasil i Ocklahoma (EUA).

Actualment Colors de Patch està realitzant l'assessoria tècnica per a la col·lecció de fascicles "Patchwork Fàcil".

· Associació: Eix Comercial Sagrada Família
· Sector: Equipament i serveis personals
· Categoría: Moda

FacebookInstagramGoogle+

Mapa de localització

Galeria d'Imatges