FacebookTwitterGoogle+

Serveis Professionals

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Promocions i Descomptes  |  300 € de descompte per desenvolupar la teva pàgina web

Promocions i Descomptes

Dommia Design Studio

300 € de descompte per desenvolupar la teva pàgina web

Aquesta promoció
ja no està activa!
300 € de descompte per desenvolupar la teva pàgina web
Aquesta promoció
ja no està activa!

Descripció

A Dommia Design Studio t'ho posem fàcil oferint-te un val de descompte de 300 € per utilitzar desenvolupament del teu projecte de pàgina web presencial, botiga en línia o xarxes socials.

Saps fins al 18 d'octubre existeix una línia oberta de subvencions de la Generalitat de Catalunya per la transformació digital?

Aquesta línia té per objectiu motivar la incorporació de noves tecnologies digitals per augmentar el desenvolupament dels negocis i empreses, la millora de la productivitat i l'eficiència de l'estalvi de despeses a través de projectes que permetin adaptar-se al nou model de negoci on es potenciï l'omnicanalitat, creant estratègies que integrin botiga física i en línia, millorant l'experiència del client.

Es poden acollir a aquest ajut les empreses de comerç, serveis, artesania i moda per projectes que millorin el grau tecnològic de l'empresa en els següents àmbits:

Presència a internet: crear una pàgina web presencial amb l'objectiu de donar a conèixer l'empresa i els seus productes o serveis a la xarxa. L'ajut cobrirà fins al 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 500 euros.

Xarxes socials: alta i gestió dels perfils corporatius a les principals xarxes socials. La línia cobrirà fins al 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 3.000 euros.

Comerç electrònic: crear la botiga en línia a partir d'un establiment físic. La línia cobrirà fins al 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 3.000 euros.

Màrqueting digital: promocionar i comunicar a nivell en línia amb l'objectiu d'incrementar vendes, fidelitzar clients, crear marca, etc. La línia cobrirà fins al 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 3.000 euros.

Digitalització de l'establiment a peu de carrer: dotar a l'establiment físic de tecnologies digitals per aconseguir un avantatge competitiu. L'ajut cobrirà fins al 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 6.000 euros.

Si voleu arribar a temps per desenvolupar el vostre projecte de transformació digital i presentar la subvenció en la data requerida, contacteu amb nosaltres abans del 8 d'octubre per poder ajudar-vos a realitzar un pressupost.

Condicions

El val de descompte de 300 € es podrà utilitzar independentment de si es demana un projecte subvencionable o no.

El val serà vàlid per treballs amb un preu superior a 3.000 €, en cas contrari, s’aplicarà un 10% de descompte.

Vàlid des del 4 d'octubre 2017 fins al 31 d'octubre 2017

Comentaris

Dommia Design Studio

Lepant 326, entlo. Desp. 2
08025 Barcelona
Tel. 936241455
info@dommia.com
http://www.dommia.es

Dommia Design Studio
Horaris:
De Dilluns a Divendres de 9:30h a 14h i de 15h a 18:30h.

EXPERIÈNCIA
Dommia disposa d'una àmplia experiència i una elevada capacitat en disseny, posada en marxa i creació de solucions versàtils, adequades a les necessitats de cadascun dels nostres clients.QUALITAT
Una empresa eficient i seriosa, orientada al client, que el seu propòsit es centra en acomplir els nostres projectes oferint solucions de qualitat adaptades a cada cas en particular.POSICIONAMENT
Oferim un eficaç servei de posicionament web basat en l'optimització del codi font per una fàcil lectura dels indexadors, això com la integració de paraules claus, en títols i continguts. Per assolir el màxim èxit possible realitzem la inserció de la seva plana en els principals cercadors d'Internet.EQUIP DE TREBALL
Dommia està format per un equip de professionals especialitzats en diverses rames de l'àmbit de la comunicació, disseny, programació i marketing, que ens permet oferir serveis integrals de comunicació.

· Associació: Gaudí Shopping
· Sector: Serveis professionals
· Categoría: Serveis per a persones/empreses

FacebookTwitterInstagramGoogle+

Mapa de localització

Galeria d'Imatges