FacebookTwitterGoogle+

Alimentació i Restauració

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Promocions i Descomptes  |  Menú setmanal per 6,50€ i més!

Promocions i Descomptes

Bo per Endur

Menú setmanal per 6,50€ i més!

Aquesta promoció
ja no està activa!
Menú setmanal per 6,50€ i més!
Aquesta promoció
ja no està activa!

Descripció

"Bo per endur" us ofereix un menú setmanal, de dimecres a divendres laborals, de 6,50 €. Consisteix en un primer plat i un segon a escollir entre els plats del dia de la nostra oferta. Sempre tenim pollastre a l'ast en el menú, però si us voleu assegurar millor trucar al nostre tel. i deixar l'encàrrec al 932 695 820. Tenim cuina de KM. 0 i treballem amb ingredients de temporada comprats al barri.

Per aquestes festes de Nadal, ja pots fer el teu encàrrec entre els nostres plats estrella de la temporada nadalenca. Plats com: Pollastre a la catalana, Esquena de xai al forn amb guarnició, Gambes al cava, Pollastre mar i muntanya, Brou de Nadal amb galets i pilota. També us oferim els nostres famosos 'Canelons especials', farcits amb ànec i foie, amb bacallà i samfaina, de pollastre de pagès, de peix i mariscs, d'espinacs, de bolets i per descomptat, els clàssics de rostit. Bo per endur!


També tenim les nostres famoses croquetes farcides de rostit, de pollastre, d'escalivada amb formatge de cabra, de ceps, de gorgonzola amb nous... Totes boníssimes! 
I com no, els nostres bunyols de bacallà artesans o la nostra empanada de tonyina gallega. També tenim un gran assortit de gelats artesans italians, pastissos casolans, flam de formatge, macedònia de fruites, etc.

Plats tradicionals de la cuina catalana i mediterrània, són la base de la nostra oferta. Cuinem com a casa, amb amor i dedicació. Vine i repetiràs!

Condicions

Vàlid des del 1 de novembre 2017 fins al 5 de gener 2018

Comentaris

Bo per Endur

Sardenya, 182
08013 Barcelona
Tel. 932695820
boperendur@gmail.com

Bo per Endur
Menjars per emportar i pollastres a l'ast al cor del barri de Fort Pienc.

"Bo per endur us ofereix un menú semanal, de dimecres a divendres laborals, de 6,50€. Consisteix en un primer plat i un segón a escollir entre els plats del dia de la nostra oferta. Sempre tenim pollastre al'ast en el menú, però si us voleu assegurar millor trucar al nostre tel. i deixar l'encàrrec al 932 695 820. Tenim cuina de kilómetro 0 i treballem amb ingredients de temporada comprats al barri.

Per aquestes festes de Nadal, ja pots fer el teu encàrrec entre els nostres plats estrella de la temporada nadalenca. Plats com: Pollastre a la catalana, Esquena de xai al forn amb guarnició, Gambes al cava, Pollastre mar i muntanya, Brou de Nadal amb galets i pilota. També us oferim els nostres famosos 'Canelons especials', farcits amb ànec i foie, amb bacallà i samfaina, de pollastre de pagès, de peix i mariscs, d'espinacs, de bolets i per supost, els clàssics de rostit Bo! per endur.
També tenim les nostres famoses croquetes farcides de rostit, de pollastre, d'escalivada amb formatge de cabra, de ceps, de gorgonzola amb nous... Totes boníssimes! I com no els nostres artesans bunyols de bacallà o la nostra empanada de tonyina gallega. També tenim un gran assortit de gelats artesans italians, tartes casolanes, flam de formatge, macedònia de fruites, etc.

Plats tradicionals de la cuina catalana i mediterrània, són la base de la nostra oferta. Cuinem com a casa, amb amor i dedicació. Vine i repetiràs!"

· Associació: Eix Fort Pienc
· Sector: Alimentació
· Categoría: Alimentació

FacebookGoogle+

Mapa de localització

Galeria d'Imatges