Compra Eixample

Compra Eixample
Troba el teu favoritRestaurants, Botigues i molt més!

Escola Vedruna Immaculada Barcelona

Escola Vedruna Immaculada Barcelona

C. Dos de Maig, 247-251
08013 Barcelona
Tel. 932463200vedrunaimmaculadabcn@vedruna.catVisitar website

Escola Vedruna Immaculada Barcelona

Somos comunidades educadoras de larga trayectoria, con la experiencia que nos da un camino iniciado en 1826, cuando en Cataluña apenas se abrían las puertas de las primeras aulas de enseñanza femenina. Somos un colectivo educativo en la órbita de la escuela cristiana de Cataluña, y parte integrante de la escuela catalana de este país, comprometida con su cultura y su lengua.

Nuestro Proyecto Educativo se apoya en unos equipos de trabajo comprometidos a velar para mantener una tarea coherente con un doble objetivo: servir al pleno desarrollo de las personas y servir a la mejora de la sociedad. El servicio de la Escuela Vedruna a una tarea educativa de calidad nos ha llevado a acentuar los aspectos siguientes:

- Acompañamiento: La atención y el acompañamiento educativo de las personas, en función de sus necesidades, y el estímulo al pleno desarrollo de las posibilidades de cada cual.

- Valores: El compromiso con una educación en valores que está en la base de una convivencia verdaderamente humana, a la vez que coherente con un modelo educativo de inspiración cristiana.

- Participación: La participación de toda la comunidad educativa en la vida escolar.

- Diálogo: El diálogo escuela-familias en un marco de corresponsabilidad educativa y de espaldarazo mutuo.

Associació:
Encantsnous Eix Comercial

Categoria:
Escola

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
03.07.2020
WhatsApp: una eina de contacte amb el teu client
WhatsApp: una eina de contacte amb el teu client Font: Digiemprèn
+ info
03.07.2020
Ús de Codis QR i evitar contactes entre persones i material
Ús de Codis QR i evitar contactes entre persones i material Font: Digiemprèn
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X