Compra Eixample

Compra Eixample
Toda la actualidad del mundo del comercio
Noticias

Els comerços de la zona turística de Barcelona podran obrir els festius d’estiu

23 de junio de 2015

El govern municipal manté per aquest estiu 2015 la mateixa regulació acordada l’any anterior en matèria d’obertura en festius dels establiments comercials de la ciutat.

Això significa que els comerços situats a les zones turístiques de la ciutat, podran obrir vuit hores els diumenges d'estiu, i deixa fora la majoria les grans superfícies comercials. D'aquesta manera, els comerços de la zona turística barcelonina podran obrir els diumenges dels mesos de juliol i agost i fins al 15 de setembre entre les 10.00 i les 18.00 hores.

La zona declarada turística inclou Ciutat Vella i l'Eixample i s'estén a algunes zones de Sants-Montjuïc, Gràcia i el Camp de l'Arpa (Sant Martí). Es poden consultar les zones del terme municipal de Barcelona com a turístiques a efectes d’horaris comercials a http://comerc.bcn.cat/ca/documentacio/horaris-comercials

Impuls d’alternatives a la desregulació dels horaris comercials

Finalitzat aquest període i un cop realitzada l’avaluació dels resultats, l’equip municipal reprendrà el diàleg amb el teixit comercial, els grups polítics, els sindicats i els consumidors per tal d’arribar a un consens en benefici de tots els implicats.

La voluntat del consistori és la de participar activament en l’impuls d’alternatives a la desregulació dels horaris comercials. Malgrat l’interès legítim d’algunes zones comercials de la ciutat per aprofitar la presència de turisme, la prioritat de l’Ajuntament és vetllar perquè el comerç tradicional, familiar i de proximitat no es vegi perjudicat per una liberalització d’horaris.

Defensa del comerç de proximitat

L’Ajuntament de Barcelona dóna suport al comerç de proximitat com a instrument de promoció del desenvolupament local a través de la generació d’ocupació, la creació de riquesa que es queda a la ciutat i el reforç de la convivència ciutadana als barris.

Quiénes Somos

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicación de promociones, ofertas y descuentos a medida del comercio de proximidad del Eixample. Una iniciativa innovadora y única en la ciudad de Barcelona, ideada por los comercios de todas las asociaciones que han creado COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família y Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat puedes encontrar detallados los directorios de los establecimientos asociados, la agenda de todas nuestras actividades: ferias, muestras, desfiles..., así como información sobre el comercio de proximidad y sobre las asociaciones que integran COMPRA EIXAMPLE.

Noticias
05.02.2019
Maridajes con vinos del mundo
Desde ya hace tiempo, es habitual encontrar en las estanterías y los lineales de las tiendas de alimentación, productos de culturas gastronómicas que nos son ajenas, a la vez que, casi sin darnos cuenta, hemos incorporado todo tipo...
+ info
01.01.2019
Cinco secretos para hacer una compra saludable y equilibrada
La dieta y el ejercicio son la base de una buena salud y es por ello que la compra de alimentos, más allá de una actividad necesaria y rutinaria, debe ser, por encima de todo, un acto planificado, pues un cesto saludable es el único...
+ info
Tienda del mes
Centro Ortopédico L. Almirall, una apuesta por una calidad de vida mejorCentro Ortopédico L. Almirall, una apuesta por una calidad de vida mejor
Centro Ortopédico L. Almirall, una apuesta por una calidad de vida mejor

 En el Eixample hay establecimientos “de toda la vida” y uno de estos es, sin duda, el Centro Ortopédico L. Almirall, de la Av. Gaudí, 56-58, en el territorio de Gaudí Shopping.

La tienda fue inaugurada en 1939 por Pablo Almirall y desde entonces ha pasado...

Leer más
Cargando...
x
X