Compra Eixample

Compra Eixample
Toda la actualidad del mundo del comercio
Noticias

Els comerços de la zona turística de Barcelona podran obrir els festius d’estiu

23 de junio de 2015

El govern municipal manté per aquest estiu 2015 la mateixa regulació acordada l’any anterior en matèria d’obertura en festius dels establiments comercials de la ciutat.

Això significa que els comerços situats a les zones turístiques de la ciutat, podran obrir vuit hores els diumenges d'estiu, i deixa fora la majoria les grans superfícies comercials. D'aquesta manera, els comerços de la zona turística barcelonina podran obrir els diumenges dels mesos de juliol i agost i fins al 15 de setembre entre les 10.00 i les 18.00 hores.

La zona declarada turística inclou Ciutat Vella i l'Eixample i s'estén a algunes zones de Sants-Montjuïc, Gràcia i el Camp de l'Arpa (Sant Martí). Es poden consultar les zones del terme municipal de Barcelona com a turístiques a efectes d’horaris comercials a http://comerc.bcn.cat/ca/documentacio/horaris-comercials

Impuls d’alternatives a la desregulació dels horaris comercials

Finalitzat aquest període i un cop realitzada l’avaluació dels resultats, l’equip municipal reprendrà el diàleg amb el teixit comercial, els grups polítics, els sindicats i els consumidors per tal d’arribar a un consens en benefici de tots els implicats.

La voluntat del consistori és la de participar activament en l’impuls d’alternatives a la desregulació dels horaris comercials. Malgrat l’interès legítim d’algunes zones comercials de la ciutat per aprofitar la presència de turisme, la prioritat de l’Ajuntament és vetllar perquè el comerç tradicional, familiar i de proximitat no es vegi perjudicat per una liberalització d’horaris.

Defensa del comerç de proximitat

L’Ajuntament de Barcelona dóna suport al comerç de proximitat com a instrument de promoció del desenvolupament local a través de la generació d’ocupació, la creació de riquesa que es queda a la ciutat i el reforç de la convivència ciutadana als barris.

Quiénes Somos

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicación de promociones, ofertas y descuentos a medida del comercio de proximidad del Eixample. Una iniciativa innovadora y única en la ciudad de Barcelona, ideada por los comercios de todas las asociaciones que han creado COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família y Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat puedes encontrar detallados los directorios de los establecimientos asociados, la agenda de todas nuestras actividades: ferias, muestras, desfiles..., así como información sobre el comercio de proximidad y sobre las asociaciones que integran COMPRA EIXAMPLE.

Noticias
01.11.2018
La mesa de Navidad perfecta: 5 trucos para una mesa 10!
La mayoría estará de acuerdo con nosotros en que buena parte de los momentos más especiales de la Navidad suceden alrededor de la mesa. ... comidas en buena compañía, largas y animadas sobremesas, conciertos...
+ info
01.10.2018
¡Baila, baila, baila! 5 razones para no dejar de bailar
La mayoría de nosotros cuando nos planteamos hacer ejercicio lo primero que pensamos es apuntarnos al gimnasio, ir al polideportivo a hacer natación, salir a correr por las mañanas,… pero pocos pensamos en bailar.......
+ info
Tienda del mes
Sancho Mobiliari: amuebla tu casa, 'llave en mano'Sancho Mobiliari: amuebla tu casa, 'llave en mano'
Sancho Mobiliari: amuebla tu casa, "llave en mano"

Si os acercáis a Encants Nous Eix Comercial a comprar muebles, es más que probable que acabéis en Sancho Mobiliari de la calle Enamorados, 85-87, C-4-6 y 5-9, una tienda de larga tradición en el barrio, conocida y reconocida por la calidad y variedad de su catálogo donde encontraréis muebles para todas y cada una de las habitaciones de la casa.

Leer más
Cargando...
x
X