Compra Eixample

Compra Eixample
Toda la actualidad del mundo del comercio
Noticias

Els comerços de la zona turística de Barcelona podran obrir els festius d’estiu

23 de junio de 2015

El govern municipal manté per aquest estiu 2015 la mateixa regulació acordada l’any anterior en matèria d’obertura en festius dels establiments comercials de la ciutat.

Això significa que els comerços situats a les zones turístiques de la ciutat, podran obrir vuit hores els diumenges d'estiu, i deixa fora la majoria les grans superfícies comercials. D'aquesta manera, els comerços de la zona turística barcelonina podran obrir els diumenges dels mesos de juliol i agost i fins al 15 de setembre entre les 10.00 i les 18.00 hores.

La zona declarada turística inclou Ciutat Vella i l'Eixample i s'estén a algunes zones de Sants-Montjuïc, Gràcia i el Camp de l'Arpa (Sant Martí). Es poden consultar les zones del terme municipal de Barcelona com a turístiques a efectes d’horaris comercials a http://comerc.bcn.cat/ca/documentacio/horaris-comercials

Impuls d’alternatives a la desregulació dels horaris comercials

Finalitzat aquest període i un cop realitzada l’avaluació dels resultats, l’equip municipal reprendrà el diàleg amb el teixit comercial, els grups polítics, els sindicats i els consumidors per tal d’arribar a un consens en benefici de tots els implicats.

La voluntat del consistori és la de participar activament en l’impuls d’alternatives a la desregulació dels horaris comercials. Malgrat l’interès legítim d’algunes zones comercials de la ciutat per aprofitar la presència de turisme, la prioritat de l’Ajuntament és vetllar perquè el comerç tradicional, familiar i de proximitat no es vegi perjudicat per una liberalització d’horaris.

Defensa del comerç de proximitat

L’Ajuntament de Barcelona dóna suport al comerç de proximitat com a instrument de promoció del desenvolupament local a través de la generació d’ocupació, la creació de riquesa que es queda a la ciutat i el reforç de la convivència ciutadana als barris.

Quiénes Somos

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicación de promociones, ofertas y descuentos a medida del comercio de proximidad del Eixample. Una iniciativa innovadora y única en la ciudad de Barcelona, ideada por los comercios de todas las asociaciones que han creado COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família y Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat puedes encontrar detallados los directorios de los establecimientos asociados, la agenda de todas nuestras actividades: ferias, muestras, desfiles..., así como información sobre el comercio de proximidad y sobre las asociaciones que integran COMPRA EIXAMPLE.

Noticias
01.01.2019
Cinco secretos para hacer una compra saludable y equilibrada
La dieta y el ejercicio son la base de una buena salud y es por ello que la compra de alimentos, más allá de una actividad necesaria y rutinaria, debe ser, por encima de todo, un acto planificado, pues un cesto saludable es el único...
+ info
03.12.2018
¡Gana un vale de compra por valor de 50€!
Participa en nuestro concurso de Facebook y gana un vale de 50 € para disfrutar comprando en las tiendas de proximidad del Eixample. ¡Encontrarás una gran variedad de propuestas en nuestro outlet! Para poder participar en el...
+ info
Tienda del mes
Ekoterapia, salud a sorbitos de té y másEkoterapia, salud a sorbitos de té y más
Ekoterapia, salud a sorbitos de té y más

¿Os gusta el té?, ¿Apostáis por los productos ecológicos? , ¿Buscáis un momento de calma y relax?... Pues en el barrio de la Sagrada Familia, en el territorio de Gaudí Shopping encontraréis un oasis que cumple con todos los requisitos. Nos referimos a EKOTERAPIA, en la calle Industria, 159. Están especializados en la venta de tés y productos ecológicos y ofrecen, además, toda clase de terapias...

Leer más
Cargando...
x
X