Compra Eixample

Compra Eixample
Toda la actualidad del mundo del comercio
x

¡Descarga nuestra app!

Noticias

Neix el Defensor del Client del comerç de Proximitat de Barcelona

30 de junio de 2015

És una figura pionera al segment del comerç de proximitat i té com a objectiu contribuir a la implantació d'una cultura orientada a la satisfacció de comerciants i clients. El nou servei garanteix l'atenció d'un conflicte en un màxim de tres dies i la proposta d'una solució, abans del termini del mes assenyalat en la normativa de consum.

El nou servei garanteix l'atenció d'un conflicte en un màxim de tres dies i la proposta d'una solució, abans del termini del mes assenyalat en la normativa de consum.

Barcelona, 30 Juny 2015. Aquest dijous vinent, 2 de juliol, la Fundació Barcelona Comerç estrena la figura del Defensor del Client. Aquest nou servei, pioner en l'àmbit del comerç de proximitat al nostre país, estarà dirigit per Luis Miguel Álvarez, i neix amb la voluntat d'afegir un nou valor a les compres als establiments dels Eixos Comercials de la ciutat.

Gràcies a la creació d'aquesta figura, els comerços dels 16 Eixos de la Fundació Barcelona Comerç amplien els seus trets diferencials, i, a més d'oferir un servei personalitzat, proper i de qualitat als seus clients, a partir d'ara garanteixen en un termini de temps no superior a tres dies hàbils, l'atenció de qualsevol conflicte entre els agents implicats en els actes de consum -comerciant i client-, i la proposta d'una solució al problema, abans del termini del mes assenyalat en la normativa de consum.

El servei del Defensor del Client, que disposarà del suport administratiu de la Fundació Barcelona Comerç actuarà amb caràcter independent, objectiu, imparcial, i, sempre, en primera instància, intentant en tots els casos, resoldre el conflicte sense que aquest calgui ser derivat a instancies de l'Administració Pública.

A més, el Defensor del Client, Luis Miguel Álvarez, antic Director de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de l'Ajuntament de Barcelona entre 1993 i 2012, assumeix com a part de les funcions del seu càrrec, la tasca continuada d'assessorament sobre la normativa de comerç als comerciants, i, també, la gestió personalitzada i global d'identificació d'oportunitats per millorar la relació dels comerciants amb els seus clients. En aquest sentit, també proposarà mesures per aconseguir-ho. El principal objectiu de tot plegat és donar suport a la implantació d’una cultura orientada a la satisfacció de comerciants i clients.

Tots els establiments dels 16 Eixos Comercials de la Fundació Barcelona Comerç adherits a la iniciativa, lluiran a partir d'aquest dijous un logotip identificatiu en un lloc visible dels seus establiments i disposaran, també, d'informació sobre el nou servei.

Temas: comerçdefensor del clientBarcelonacomerciants

Quiénes Somos

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicación de promociones, ofertas y descuentos a medida del comercio de proximidad del Eixample. Una iniciativa innovadora y única en la ciudad de Barcelona, ideada por los comercios de todas las asociaciones que han creado COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família y Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat puedes encontrar detallados los directorios de los establecimientos asociados, la agenda de todas nuestras actividades: ferias, muestras, desfiles..., así como información sobre el comercio de proximidad y sobre las asociaciones que integran COMPRA EIXAMPLE.

¡És Fácil! Sigue el manual
01.06.2018
Cómo tomar el sol y conseguir un bronceado saludable
¿Pensando ya en la playa o en la piscina?, ¿con ganas de tumbarte en la toalla?,… Este año hemos saltado del abrigo al bañador, con poco margen para ir tomando color antes de ponernos los tirantes y es por este motivo...
+ info
27.04.2018
¡Llega el verano! Moda de baño 2018
La moda de baño es un clásico que una temporada más llega llena de colores, estampados y diseños muy frescos y atractivos. Los escaparates de las tiendas empiezan ya a vestirse de verano y más allá de las...
+ info
Tienda del mes
Miaroma, higiene natural, artesana y responsableMiaroma, higiene natural, artesana y responsable
Miaroma, higiene natural, artesana y responsable

miaroma es un nuevo concepto de tienda de productos de higiene personal y para el hogar que apuesta por el comercio consciente, los productos naturales y la venta a granel. Son fabricantes, y en Barcelona, su establecimiento insignia abrió hace dos años a Encantsnous Eix Comercial, concretamente en la Calle Dos de Mayo, 256. Desde allá fomentan una nueva forma de comprar productos de cosmética, jabones artesanales, perfumería, productos de limpieza,... y hacen...

Leer más
Cargando...
x
X