Compra Eixample

Compra Eixample
Outlet
Pla per controlar el pes tota la vida
Niu de Salut
200€ Reservar

Pla per controlar el pes tota la vida

Perdi de forma saludable aquells quilos de més que va acumular al desembre. Si a finals de gener va deixar d'anar al gimnàs, encara té una oportunitat per estalviar i no haver de comprar roba nova a las rebaixes del estiu.

 UN PLA DE CONTROL DEL PES PER TOTA LA VIDA 

Més del 50% de la població europea pateix sobrepès o es obesa, ¡però nosaltres volem que això canvií!.  Ideat pensant en les teves exigències, el nou Programa per el control del pes Neolife es basa en la ciència de la nutrició cel·lular y en conceptes científics d' avantguarda que permeten promoure un control de pes segur i sostenible.

PROVI LA DIFERENCIA AMB NEOLIFESHAKE

Estudis científics han demostrat com una dieta amb alt contingut proteic pot ajudar a reduir la sensació de gana, a donar una sensació de sacietat i a cremar les grasses, afavorint la pèrdua de pes i ajudant a respectar un programa de control del pes. 

PLA D' ALIMENTACIÓ SANA (Menja cinc vegades al dia per sentir-te saciat i ple d'energia)

1.- esmorçar (neolifeshake i provitality) 

2.- piscolabis per el matí (neolifebar i neolifetea)

3.- menjar (neolifeshake)

4.- piscolabis ala tarda (neolifebar i neolifetea)

5.- sopar (un plat equilibrat)

  • Provitality (30 sobres de 4 pastilles per 30 dies, per 55 euros)
  • Neolifete (15 sobres de te,  per 50 euros)
  • Neolifebar (15 barretes energètiques, per 55 euros)
  • Neolifeshake (15 sobres, per 65 euros)Tot el lot te un valor de 210 euros però en aquest mes de juliol, hi ha una oferta excepcional per 200 euros i dues sessions de reiki de regal, amb un valor de 40 euros. En resum té un descompte acumulat de 50 euros.  El reiki li pot ajudar a controlar la ansietat de menja entre hores i una rutina diària d'exercici saludable, es el complement ideal per mantenir el pes desitjat.

Tot el lot te un valor de 210 euros però en aquest mes de juliol, hi ha una oferta excepcional per 200 euros i dues sessions de reiki de regal, amb un valor de 40 euros. En resum té un descompte acumulat de 50 euros.  El reiki li pot ajudar a controlar la ansietat de menja entre hores i una rutina diària d'exercici saludable, es el complement ideal per mantenir el pes desitjat.

Fes la teva reserva

Pla per controlar el pes tota la vida
Niu de Salut
210,00€
200,00€

Niu de Salut

Niu de Salut

c/ Dos de Maig, 229-231, A-35
08013 Barcelona
Tel. 617763772jaumegarcia014@gmail.com

Niu de Salut

El Reiki: és una tècnica de transferència d'energia curativa per imposició de les mans. La paraula Rei (Universal, sense límits) Ki (energia vital) és japonesa, així com aquesta tècnica, però la pràctica de transferència d'energia per a sanació ve de temps molt remots. Es tracta de l'energia de la qual han parlat moltes religions i cultures, amb noms com "prana" per als hindús, "mannà" per als Kahunas, "energia bioplástica" per als investigadors russos i "chi"per als xinesos.

Beneficis: El Reiki és una ajuda eficaç per a aconseguir l'equilibri del nostre cos a nivell físic, mental i emocional. Indicat per a mitigar estats de nerviosisme, estrès, ansietat i decaïment, entre molts altres.

EN NINGUN CAS SUBSTITUEIX EL SEU TRACTAMENT MEDICO OFICIAL


Sessions 15 minuts - Preu 20€

Sessions 60 minuts - Preu 55€
Whatsapp 617763772 - Jaime Lluis Garcia

Associació:
Encantsnous Eix Comercial

Categoria:
Consultori

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
05.02.2019
Maridatges amb vins del món
Des de ja fa temps, és habitual trobar en les prestatgeries i els lineals de les botigues d'alimentació de casa nostra, productes de cultures gastronòmiques alienes, alhora que, gairebé sense adonar-nos, hem incorporat tota...
+ info
01.01.2019
Cinc secrets per fer una compra saludable i equilibrada
La dieta i l’exercici són la base d’una bona salut i és per això que la compra d’aliments, més enllà d’una activitat necessària i rutinària cal que sigui, per sobre de tot, un acte...
+ info
Botiga del Mes
Centre Ortopèdic L. Almirall, una aposta per una qualitat de vida millorCentre Ortopèdic L. Almirall, una aposta per una qualitat de vida millor
Centre Ortopèdic L. Almirall, una aposta per una qualitat de vida millor

A l'Eixample hi ha establiments "de tota la vida" i un d'aquests és, sens dubte, el Centre Ortopèdic L. Almirall, de l'Av. Gaudí, 56-58, al territori de Gaudí Shopping.

La botiga va ser inaugurada l'any 1939 per Pablo Almirall i des de llavors ha passat de pares a fills, creixent i evolucionant d'acord amb els temps. Avui, Loreto Almirall, tercera generació i tècnic ortopèdic de professió, està al capdavant de la...

Llegir més
Carregant...
x
X