Compra Eixample

Compra Eixample
Troba el teu favoritRestaurants, Botigues i molt més!

Guiral Asesoria y Gestión

Guiral Asesoria y Gestión

Floridablanca, 55-57 Ent.
08015 Barcelona
Tel. 933252104guiral@guiral.comVisitar website

Guiral Asesoria y Gestión
Guiral Assessoria i Gestió SLP, el seu despatx professional de proximitat, situat al barri de Sant Antoni des de fa més de 60 anys, especialitzat en Assessoria Laboral, Fiscal, Comptable i Serveis Jurídics.


Hem creat uns packs especials Sant Antoni Comerç que comprenen la gestió comptable, fiscal, i laboral per a autònoms i societats, amb accés a les nostres aplicacions on-line:

 "Pack Autònom sense empleats"    des de 49 euros al mes
 "Pack Autònom amb empleat"        des de 99 euros al mes
 "Pack Societats"                             des de199 euros al mes


- Assessorament permanent en matèria fiscal a empresaris, professionals i societats. Gestionem els seus impostos ocupant-nos de totes les seves obligacions tributàries.

- Altes d'Empreses. Contractació de Treballadors. Gestió mensual de nòmines, cotitzacions i impostos. Prevenció de Riscos Laborals. Autònoms. Treballadors de la llar. Prestacions INSS.

- Prestació de serveis d'assessorament i gestió integral de l'automòbil (Trànsit, Transports, Inspecció Tècnica ITV, etc.), especialitzats en gestió a concessionaris, empreses de rènting i grans flotes.

Posem especial interès en les noves tecnologies amb l'objectiu de donar visibilitat de l'estat del tràmit, així com suport documental d'aquest, també disponibles via web. Adaptem la programació informàtica a les necessitats del client.

Guiral Assessoria i Gestió SLP forma part del grup empresarial sota la marca Guiral. Grup que també engloba les empreses:

Guiral Advocats, S.L.P 

Guiral & Fons Homologacions, SA

Guiral Nàutica, S.L.

Barmagrup, S.L.P

Beta Innovacions Informàtiques, S.L.

Associació:
Sant Antoni Comerç

Categoria:
Serveis professionals

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
28.10.2019
Vols 600 euros per gastar-te a les botigues del barri?
Què et compraries amb 600 €? La targeta Viba compleix un any i per a celebrar-ho regala vals de compra per a que puguis fer-te un bon regal! De l'1 al 30 de novembre, totes les teves compres realitzades amb aquesta targeta a qualsevol de les...
+ info
05.02.2019
Maridatges amb vins del món
Des de ja fa temps, és habitual trobar en les prestatgeries i els lineals de les botigues d'alimentació de casa nostra, productes de cultures gastronòmiques alienes, alhora que, gairebé sense adonar-nos, hem incorporat tota...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X