Compra Eixample

Compra Eixample
Troba el teu favoritRestaurants, Botigues i molt més!

Toni Ródenas Papereria Copisteria

Toni Ródenas Papereria Copisteria

Floridablanca, 127
08011 Barcelona
Tel. 934234597toni.rodenas@telefonica.netVisitar website

Toni Ródenas Papereria Copisteria

La nostra empresa neix de la necessitat d'excel·lència en la impressió. Es basa en els esforços de col·laboració entre pensadors creatius, artesans i dissenyadors amb bon ull per al detall, que cerquen un nivell addicional de control sobre el procés d'impressió. Treballem diligentment per mantenir la qualitat, la integritat i la innovació sobre la que es constitueix el nostre èxit.  

Oferim una amplia gamma de productes i serveis: Disseny gràfic, impressió i venda de catàlegs, desplegables, díptics, tríptics, entrades, flyers, fulletons, targetes, tiquets, cartells, tot tipus d'etiquetes adhesives, invitacions de casament, sobres, cartes, postals, factures, talonaris, llibres, revistes, calendaris de butxaca, paret i sobretaula, carpetes, etc., tota mena de material d'oficina i papereria. També oferim servei de copisteria, plòter, gran format, cartró ploma. Elaborem plaques de bústia i segells de goma tant automàtics com manuals, datadors, numeradors, etc. Sempre ens podeu consultar la disponibilitat d'altres productes i serveis.  

Ara també oferim per a restauració la impressió del menú o carta en estovalles individuals. Un producte personalitzat per a cada negoci, d'un sol ús, higiènic i segur per als clients.

Associació:
Sant Antoni Comerç

Categoria:
Arts Gràfiques

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X