Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

0% spam: respecta i fidelitza l'audiència del teu comerç

16 d'abril de 2024

 • Una newsletter és una eina eficaç de mostrar a les teves audiències les darreres novetats al teu comerç, el teu coneixement del sector i molts més continguts d'interès.
 • I, en relació amb aquesta eina, en aquest post et mostrem què és el 0% spam i com aquesta estratègia ajuda a crear un enllaç amb els teus clients basat en la confiança.

La newsletter, una forma sencilla de llegar a tus clientes

Avui dia, hi ha moltes maneres de contactar amb els públics i gràcies a la tecnologia i les estratègies digitals, pots crear una pàgina webobrim comptes en xarxes socials o, per exemple, participar en un marketplace per assolir nous consumidors i ampliar l'horitzó de les vendes.

Però, si hi ha una eina per aconseguir bons resultats és la newsletter. Aquesta estratègia de màrqueting digital permet enviar de manera regular contingut rellevant i actualitzat a una llista de subscriptors a través del correu electrònic. Segons un estudi de Sale Cycle, el màrqueting per correu electrònic és una de les maneres més rendibles de donar a conèixer el teu negoci, ja que ofereix un retorn d'inversió de 32€ per cada euro invertit.

Per a un comerç, comptar amb una estratègia com aquesta suposa una sèrie davantatges com, per exemple:

 • Mantenir el contacte amb les audiències actuals i futures.
 • Generar trànsit cap a la teva pàgina web i xarxes socials.
 • Promocionar els teus productes i serveis.
 • Construir la imatge del teu comerç.
 • Conèixer dades dels teus subscriptors i, per tant, de les persones a qui resultes d'interès.
 • Analitzar els resultats de manera senzilla.

No obstant això, un cop has aconseguit arribar als teus clients, el teu proper objectiu ha de ser mantenir-los. Per aquesta raó, a continuació, t'expliquem com tenir-ne cura perquè segueixin triant el teu comerç.

El màrqueting per correu electrònic ofereix un retorn dinversió de 32€ per cada euro invertit.

0% spam, una forma de cuidar els teus subscriptors

Captar nous clients és una cosa atractiva, però aconseguir que tornin és complicat atès l'oferta tan àmplia que hi ha al mercat. De fet, segons dades de Hubspot, retenir consumidors i fidelitzar-los costa almenys 5 vegades menys que aconseguir atraure els nous.

Aquest és un dels principals motius pels quals sempre és positiu apostar per una estratègia 0% spam. Aquest terme fa referència a un correu electrònic que està lliure de missatges no desitjats i que permet als públics comptar amb una safata dentrada neta i sempre acord als seus interessos.

Si tens un comerç i vols contactar amb els teus clients per aquesta via, aquesta estratègia et permet fomentar el benestar de les persones subscriptores per potenciar-ne l'interès i, a més, generar confiança.

Vols saber per on començar? T'ajudem!

Consells per reduir el correu brossa

Com ja has pogut veure, el compromís d'eliminar el correu no desitjat als teus newsletters és fonamental per guanyar la confiança dels teus clients.

A continuació, us mostrem alguns consells que podeu començar a aplicar:

 • Mostra transparència: abans que les audiències s'uneixin al teu newsletter, explica de manera clara quin tipus de continguts rebran. Això els permet saber si allò que ofereixes s'ajusta als seus interessos.
 • Elimina els comptes inactius: mantingues la teva llista de subscriptors ordenada i revisa regularment qui no obre els teus correus electrònics. D'aquesta manera, els podràs deixar d'enviar correus i, a més, millorar els teus resultats.
 • Envia contingut rellevant: analitza les preferències del teu públic objectiu i ofereix publicacions d'interès. Evita la promoció de productes i comparteix consells o novetats teus i del teu sector.
 • Segmenta la teva audiència: divideix els teus subscriptors en grups i personalitza les newsletters que enviaràs. Això permet apropar-te a les seves necessitats i que sentin que ofereixes allò que busquen sense cap implicació de compra.
 • Ofereix opcions de cancel·lació de la subscripció: facilita un enllaç visible on totes les persones puguin cancel·lar la seva subscripció. Això els aporta tranquil·litat i també ajudar a generar una bona imatge del teu comerç.

A més a més, es recomana mostrar un compromís ètic amb els subscriptors a l'hora de redactar textos i crear continguts visuals per evitar caure en el sensacionalisme.

I recordeu, totes les newsletters han de complir amb el Reglament General de Protecció de Dades.

Ja estàs a punt per apuntar-te al 0% spam i fidelitzar a audiències? Coneix noves formes d'impulsar la digitalització a la nostra pime amb la nostra secció de continguts.

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
14.05.2024
Bizum per a autònoms: com utilitzar-lo
T'has trobat mai amb comissions bancàries i elevats temps d'espera? Digues adéu a aquests problemes amb Bizum, una forma ràpida de transferir diners i accelerar els processos bancaris de la teva pime. T'ho expliquem tot en aquest...
+ info
14.05.2024
6 termes clau per entendre la metodologia UX - Infografia
Vols endinsar-te al món del disseny UX? Aprèn aquests conceptes bàsics i fa els teus primers passos. T'ho ensenyem! Què és l'estratègia UX? És l'abreujament de User Experience i fa referència...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X