FacebookTwitterGoogle+

La Llar

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Promocions i Descomptes  |  20% dte. en coixí cervical

Promocions i Descomptes

Centro Ortopedico Almirall

20% dte. en coixí cervical

Aquesta promoció
ja no està activa!
20% dte. en coixí cervical
Aquesta promoció
ja no està activa!

Descripció

Es tracta d'un coixí cervical, 100% espuma de poliuretà viscoelàstic hipoal·lèrgic. Molt còmode, sosté el cap sense exigir a l'espatlla o a les cervicals, evitant així les tensions. La seva forma s'adapta a la morfologia del coll i del cap, tant si la persona està dormint com si està recolzada de costat o d'esquena.
Si creus que ja és hora de canviar el teu antic coixí, no ho dubtis i aprofita l'oferta que et fem a Ortopedia-Almirall!


Preu del coixí sense oferta: 45 €
Preu del coixí amb oferta de Compra Eixample: 36 €

Condicions

Vàlid des del 2 de juny 2016 fins al 30 de juny 2016

Comentaris

En 1939 Don Pablo Almirall va obrir el primer centre dedicat al món de l'Ortopèdia. El seu fill, Jorge Almirall Ribas, el va succeir per gestionar el negoci amb constància, dedicació i respecte per la clientela; valors que s'han mantingut al llarg dels anys i que continuen amb la tercera generació.A partir d'ara, seva filla Loreto Almirall, Ortopèdia Tècnic Professió, segueix al capdavant amb la gestió del Centre Ortopèdic L. Almirall de l'Av. Gaudí nº 56 de Barcelona.Son autèntics especialistes en ortopèdia. A Ortopedia Almirall trobaràs la solució més viable per a tu i les teves necessitats. Son especialistes en peu diabètic i tenen plantilles a mida. S’encarreguen de la venda i també del lloguer d’ajuts tècnics.

· Associació: Gaudí Shopping
· Sector: Salut
· Categoría: Salut i bellesa

Mapa de localització

Galeria d'Imatges