FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Assegurances, una aposta per la tranquilitat

Notícies

Assegurances, una aposta per la tranquilitat

04, juliol 2016

Una assegurança és una inversió més o menys petita que, segons la seva naturalesa i objecte, ens salvaguarda tant a nosaltres com a les nostres propietats. Tal com exemplifica una firma del ram, una assegurança és com un paraigua. Si plou, es pot obrir i utilitzar immediatament i si fa bo, sempre està a punt, també, per protegir-nos tan bon punt ho necessitem. Èpoques de l’any d’impàs com poden ser les vacances d’estiu són un bon moment per fer un repàs de les assegurances que tenim, de les que necessitem i de les que encara no haver-les contemplat mai, ens poden resultar de molta utilitat.

El que és cert és que les ofertes d'assegurances ens plouen des de tots els racons, i el ventall de possibilitats és molt gran. Però realment sabem quines assegurances necessitem?, quines són obligatòries?, quines paga la pena tenir? Hi ha que no són obligades però resulten molt útils, altres que ens asseguren una cobertura en situacions extremes i també existeixen aquelles que salvaguarden els aspectes més inversemblants.

Davant d'aquesta realitat i de la gran oferta d'assegurances que cada dia rebem a través d'anuncis de premsa, televisió, publicitat a la bústia, al mail, durant la nostra navegació a la xarxa... res millor per assegurar-nos, i mai millor dit, l'opció més adequada a les nostres necessitats, que confiar en la coneixença i experiència de professionals avesats en la gestió d'aquest tipus de productes de garantia. Ens referim a les corredories d'assegurances, un servei del qual podem trobar excel·lents referències al territori de Compra Eixample.

Al territori de Gaudi Comerç són especialistes en la matèria, Acosta-Alonso Gabinete Técnico al carrer Padilla, 301. I a l'Eix Fort Pienc destaquen, per exemple,  per la seva especialització, Dinàmic Advocats i, també, Fort Pienc Assessors, al carrer Ali Bei, 133 i al carrer Sardenya, 209, respectivament.

A la zona del Cor Eixample, trobem a Cobertis al carrer Roger de Llúria, 44 que ofereix a més d'assegurances, tot tipus de productes d'estalvi, inversió i també plans de jubilació, una opció d'assegurança que genèricament permet al seu titular gaudir, en cas de jubilació, d'un capital o renda determinat. Aquest tipus de producte, està indicat per a totes les persones, igual que les assegurances de vida, les quals prenen especial sentit en persones amb obligacions familiars i que amb aquest tipus de pòlisses garanteixen que malgrat la seva mort, la seva família més propera pugui afrontar de millor manera el seu futur econòmic.

Les cobertures de les assegurances són una de les principals qüestions en què fixar-nos en el moment de contractar una pòlissa. L'experiència de Ferrer&Ojeda, al carrer Tamarit 155-157, a la zona de Sant Antoni Comerç, assegura als seus clients les millors opcions en aquest sentit; tal com també fan Cantó i Fills, al carrer Llúria, 116 a l'eix del Cor Eixample, amb 96 anys d'experiència en la tasca d'agent d'assegurances.

Tant uns i altres, com la resta de professionals citats fins ara i també, l'equip de Finques Rodés, a la Gran Via Corts Catalanes, 653, a l'àrea del Cor Eixample, disposen d'un gran ventall de productes pensats per garantir la nostra tranquil·litat davant qualsevol eventualitat. Quin és el millor? tots coincideixen a dir que la millor pòlissa dependrà de les necessitats de cada client, encara que de forma general caldrà que contempli el minim de cobertures per fer-la resolutiva. La resta dependrà dels riscos que vol corre cada client i de quins prefereix deixar en mans de la seva asseguradora

Assegurances d'hipoteca, assegurances de danys o patrimonials - vehicles, responsabilitat civil, incendis, robatori, crèdit i caució, ...- assegurances personals - vida, accidents, dependència, pensions, malaltia-, de prestacions de serveis - viatge, defensa jurídica, mort - són els productes d'assegurances més habituals. I és que pràcticament tot allò que es pugui taxar en diners, es pot, també, assegurar, determinant el nivell de cobertura, com hem dit, les necessitats i el pressupost de qui contracti la pòlissa en qüestió.

En qualsevol dels casos, els professionals especialitzats en assegurances són els que millor ens podran assessorar al respecte, amb el gran avantatge, a més, que no només comptarem amb el seu suport durant la tria i contractació de la pòlissa sinó també durant tota la vigència de la mateixa, acompanyant-nos i facilitant-nos les gestions davant qualsevol eventualitat que doni peu a l'ús de la nostra assegurança i l'execució de les cobertures contractades.

Ara que tenim temps, ... mirem, valorem, revisem i garantint-nos la millor assegurança, amb ella ens assegurem la nostra tranquil·litat.

Comentaris

Botiga del mes
Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència
Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

04, octubre 2016
Rítmic BCN, a ballar!