Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Carol’s, productes de perruqueria i estètica a l’engròs i al detall

1 de setembre de 2018

Jacinto Canales va fundar fa gairebé quaranta anys, Carol's Comercial Jacinto Canales, una de les comercials dedicades a la venda de productes, utensilis i mobiliari de perruqueria més importants i reconegudes de la ciutat de Barcelona. La història del negoci neix de la il·lusió i empenta del seu fundador qui, després d'anys treballant com a venedor d'Henry Colomer, va decidir endegar el seu propi negoci, al que ha dedicat tot el seu empeny i coneixements, fins a convertir-lo en el referent que és en l'actualitat, amb una botiga insígnia a l'Eix de la Sagrada Família, al carrer Padilla, 220, tres establiments més repartits a diferents barris de la ciutat i un important gruix de clients en tot el territori nacional, als que Carol's Comercial Jacinto Canales serveix a través de la seva botiga online.

A l'Eixample, la botiga del carrer Padilla que aquest 2018 està celebrant el seu vintè aniversari, és ben coneguda pels veïns que saben que en aquest establiment trobaran tot el que necessiten per a la cura dels seus cabells i tractaments estètics; i pels professionals del sector, als que Carol's Comercial Jacinto Canales ofereix servei a l'engròs de tots els seus productes, venda especial de mobiliaris, utensilis i productes exclusius per a tractaments professionals als seus establiments.

L'oferta de la casa és ben llarga i completa i entre les firmes que tenen presència al catàleg de Carol's Comercial Jacinto Canales cal destacar els productes d'Schawarzkof, L'Oreal Profesional, Wella, Kin Cosmetics, Montibel·lo, Revlon, Osmo, Profesional Cosmetics y Eugene Perma a la secció de perruqueria on, per cert, també s'inclouen amb notable èxit de demanda per part de les perruqueries, diversos tractaments de mascaretes, sèrum o suavitzants desenvolupats per la mateixa Carol's Comercial Jacinto Canales. A la secció d'estètica, per la seva banda, el protagonisme se l'emporten els productes de Vasconcel, By Sabrina, De Noyle's, Noche y Día o Sara Simar; mentre que en el grup d'articles professionals com a assecadors o planxes per al cabell treballen primeres signatures com Parlux o Twistter, entre altres.

Carol's Comercial Jacinto Canalesdel carrer Padilla ocupa una superfície de 500 m2. A la botiga, tots els productes es presenten perfectament ordenats per segments i firmes per facilitar la nostra recerca i tria, una missió per a la qual, a més, sempre podem comptar amb la disponibilitat i coneixements del personal de la botiga, disposat, en tot moment, a donar-nos un cop de mà.

Aquest tracte es fa extensiu, també, als establiments de perruqueria i estètica als que Carol's Comercial Jacinto Canales proveeix. Per assegurar el millor servei en aquest sentit, la firma compta amb un competent equip de comercials, amb coneixements professionals de perruqueria i estètica i sempre al dia de les novetats que ofereix el mercat. L'objectiu és poder assessorar a cada client de forma personalitzada, seleccionant per a ell els millors productes, utensilis, mobiliari,... que encaixin amb el seu negoci i forma de treballar. Tot plegat ho completen amb un servei ràpid i puntual que permet als establiments disposar dels materials gairebé a l'instant.

De forma continuada Carol's Comercial Jacinto Canales activa a més, promocions i ofertes a les seves botigues físiques i a través, també, de la seva botiga online i, de la nostra web, www.compraeixample.cat que asseguren compres plenes d'avantatges per a tots els seus clients, siguin particulars, perruqueries o centres d'estètica. Aquestes campanyes s'acompanyen dels consells del personal de Carol's Comercial Jacinto Canales, afavorint, així, l'èxit de l'ús de tots i cada un dels seus productes.

Carol's

Padilla, 220
08013 Barcelona
Tel. 932451001Visitar website

Carol's

Somos Carol's Comercial Jacinto Canales, una comercial de todo en peluquería y estética con experiencia en el mercado desde 1975. Trabajamos prácticamente con todas las marcas comerciales de profesional para garantizar la satisfacción de nuestros clientes.
Som Carol's Comercial Jacinto Canales, una comercial de tot en perruqueria i estètica amb experiència al mercat des de 1975. Treballem pràcticament amb totes les marques comercials de professional per garantir la satisfacció dels vostres clients.

Associació:
Eix Comercial Sagrada Família

Categoria:
Serveis per a persones/empreses

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
01.09.2018
Aprendre anglès és fàcil
Aprendre idiomes manté el nostre cervell actiu i saludable. Dominar més d'una llengua ens assegura l'accés a moltes més persones, a millors oportunitats de feina, augmenta la confiança en nosaltres mateixos, ens...
+ info
31.07.2018
Agost a l'Eixample: ni un minut per avorrir-se
A l'estiu a l'Eixample hi ha vida... i molta! Potser hi ha menys gent, però la riquesa cultural, comercial, gastronòmica, d'oci... dels barris que conformen aquest districte ofereixen un munt d'opcions per no avorrir-se ni un minut. Fer...
+ info
Botiga del Mes
Carol’s, productes de perruqueria i estètica a l’engròs i al detallCarol’s, productes de perruqueria i estètica a l’engròs i al detall
Carol’s, productes de perruqueria i estètica a l’engròs i al detall

Jacinto Canales va fundar fa gairebé quaranta anys, Carol's Comercial Jacinto Canales, una de les comercials dedicades a la venda de productes, utensilis i mobiliari de perruqueria més importants i reconegudes de la ciutat de Barcelona. La història del negoci neix de la il·lusió i empenta del seu fundador qui, després d'anys treballant com a venedor d'Henry Colomer, va decidir endegar el seu propi negoci, al que ha dedicat tot el seu empeny i...

Llegir més
Carregant...
x
X