Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Digitalitza el teu centre de bellesa amb el Kit Digital

23 de maig de 2023

Gràcies a la digitalització, les empreses han pogut arribar a més clients i oferir millors serveis. Si tens una empresa del sector de la bellesa, t'expliquem com digitalitzar el teu negoci.

La tecnologia ha impulsat la digitalització en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana: a la feina, a casa, al metge o al supermercat, cosa que es reflecteix en tots els sectors, inclòs el de la bellesa. Segons, Allied Market Research, el 2018 el sector de la bellesa tenia un valor global d'uns 389.000 milions de dòlars i s'espera que arribi als 463.500 milions el 2027. La seva importància creixent ha fet que els negocis d'aquest sector creixin cada vegada més i, consegüentment, es digitalitzin amb l'objectiu d'atreure un públic més gran.

La digitalització dels centres de bellesa se centra a atreure i millorar lexperiència dels seus usuaris. És a dir, implanten eines informàtiques al lloc de treball per arribar a un públic cada vegada més connectat. Per exemple, utilitzen la tecnologia per gestionar les cites dels usuaris, i així evitar llargues llistes despera.

D'aquesta manera, la utilitat d'aquests espais digitals va molt més enllà de tenir presència a internet, s'enfoca més a posar el client al centre de les decisions empresarials. Per exemple, pots oferir continguts interessants, i millorar la teva presència a cercadors per aparèixer quan els usuaris realitzin cerques. D'altra banda, també pots aprofitar la realitat augmentada i utilitzar filtres que serveixin perquè l'usuari vegi com li quedaria un tall de cabells abans de fer-ho. Com veus, la digitalització té diferents avantatges per al teu centre de bellesa que aprofundirem més endavant.

Avantatges de la digitalització al teu centre de bellesa

A continuació, t'expliquem els avantatges que pot suposar la digitalització per al negoci de l'estètica i la perruqueria:

  • Arribar a un nombre més gran de persones. Tenir presència activa a internet permet fomentar una comunicació més propera amb els clients, així com aconseguir ampliar la xarxa de clients, i fidelitzar els ja existents.
  • Accelerar els processos de reserva i gestió de cites. Tant la web com els diferents perfils a les xarxes socials permeten als usuaris la possibilitat de demanar cita o fins i tot consultar els preus i horaris.
  • Experiència de client més satisfactòria. Els negocis digitals tenen un avantatge competitiu al sector, comunicant-se de forma més eficient amb el públic objectiu i oferint-los una millor experiència. A més a més, tenen una gran capacitat d'adaptació als canvis. Per exemple, amb una eina de gestió de relacions amb el client (CRM) podràs gestionar el sistema de cites, integrar les accions de màrqueting i actualitzar bases de dades per millorar l'experiència de l'usuari.

Gràcies a les diferents solucions que ofereix el Kit Digital, us serà més fàcil la transformació del vostre centre de bellesa. Per exemple, podràs sol·licitar el bo per tenir presència a internet, per tenir ajuda amb la facturació o perquè t'ajudin amb la gestió de les xarxes socials. També podràs sol·licitar la solució de gestió de clients que us ajudarà a optimitzar la gestió de les relacions comercials amb els vostres clients.

No obstant això, abans de digitalitzar el teu centre de bellesa hauràs de tenir en compte els aspectes següents:

  • Coneix i identifica bé el teu públic objectiu. No només cal tenir presencial al canal online, és imprescindible conèixer les necessitats i entendre les necessitats dels teus clients per poder satisfer-les.
  • Arriba a un equilibri entre els canals. El tracte personal i la relació que sestableix entre el centre i el client són claus. Per això, és interessant és aconseguir un equilibri entre el món físic i el digital.
  • Cuida les teves eines digitals. Les xarxes socials, pàgines web, dispositius intel·ligents són només eines. L'important no és que les utilitzem, sinó el com i encara més important, el perquè. Per exemple, podreu utilitzar les vostres xarxes socials per donar a conèixer nous serveis o per gestionar les cites.

Ara que ja coneixes tots els avantatges que té la digitalització per al teu centre de bellesa, no ho dubtis i uneix-te al canvi digital! Aprofita aquesta oportunitat i porta el teu centre al següent nivell.

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
02.04.2024
Copilot: l'assistent total per a la teva pime
Segur que alguna vegada has hagut d'enfrontar-te a extensos documents i hi has invertit moltes hores. Ara, però, amb l'arribada de la Intel·ligència Artificial, pots accelerar els processos i realitzar tasques en molt menys temps....
+ info
02.04.2024
Coneix els beneficis d'implantar un CRM a la teva pime
Imagina tenir al teu abast una eina que no sols organitza les teves dades, sinó que potencia cada interacció amb els teus clients. Amb un CRM, ho pots fer! És un sistema de gestió de relacions amb el client que...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X