Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

SRM: optimitza la comunicació amb els proveïdors

30 d'abril de 2024

Vols impulsar la relació amb els proveïdors? En aquest article t'expliquem com ho pots aconseguir. Continua llegint per descobrir com el Supplier Relationship Management (SRM) t'ajuda!

En un món cada cop més digitalitzat, les pimes i els autònoms es troben constantment buscant maneres de millorar la seva eficiència operativa i la seva capacitat per competir al mercat. I un aspecte crucial per aconseguir-ho és la gestió efectiva de les relacions amb els proveïdors.

En aquest sentit, el Supplier Relationship Management (SRM) emergeix com una eina que optimitza aquestes relacions i maximitza els beneficis per a totes les parts involucrades.

Què és SRM?

El SRM, o Gestió de Relacions amb Proveïdors, és una estratègia empresarial que se centra a establir i mantenir relacions sòlides i col·laboratives amb els proveïdors. Va més enllà de simplement gestionar transaccions comercials, ja que cerca desenvolupar associacions a llarg termini basades en la confiança mútua, la transparència i la comunicació oberta.

Avantatges de SRM

Ara que ja coneixes en què consisteix un SRM, és el moment que coneguis com pot ajudar una pime.

Et mostrem els diferents avantatges que pot oferir a la teva pime:

L'SRM és una estratègia empresarial que se centra a establir i mantenir relacions sòlides i col·laboratives amb els proveïdors.

  • Optimització de la cadena de subministrament: Comptar amb un sistema SRM permet una millor planificació i coordinació de la cadena de subministrament. Això significa menys temps d'inactivitat i una eficiència més gran en la producció i distribució de productes.
  • Reducció de costos: En establir relacions sòlides amb els proveïdors, les pimes rurals poden negociar millors condicions comercials, obtenir descomptes per volum i reduir els costos de transport en consolidar comandes. A més, en tenir una visió més clara de la disponibilitat de productes i els preus al mercat, poden prendre decisions informades que els permetin optimitzar despeses.
  • Major qualitat i consistència: En treballar de prop amb els proveïdors, les pimes rurals poden garantir la qualitat i la consistència dels productes i serveis que reben. Això és especialment important en sectors com l'agricultura o la ramaderia, on la qualitat dels insums pot tenir un impacte directe a la producció final.
  • Gestió proactiva de riscos: Un sistema SRM proporciona eines per monitoritzar de prop l'acompliment dels proveïdors, identificar possibles problemes abans que es converteixin en crisis i prendre mesures preventives per mitigar-ne l'impacte.
  • Millora de la comunicació: La comunicació efectiva és fonamental per a l'èxit de qualsevol relació comercial. Amb un sistema SRM, les pimes aconsegueixen mantenir un flux constant d'informació amb els proveïdors, compartir dades en temps real sobre inventaris, demanda i expectatives, i col·laborar en la resolució de problemes de manera ràpida i eficient.

En resum, el Supplier Relationship Management (SRM) ofereix a les pimes i autònoms una eina poderosa per millorar l'eficiència, reduir costos i enfortir les relacions amb els proveïdors. En invertir en sistemes digitals que facilitin aquesta gestió, aquestes empreses poden posicionar-se millor per competir al mercat i assolir l'èxit a llarg termini.

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
14.05.2024
Bizum per a autònoms: com utilitzar-lo
T'has trobat mai amb comissions bancàries i elevats temps d'espera? Digues adéu a aquests problemes amb Bizum, una forma ràpida de transferir diners i accelerar els processos bancaris de la teva pime. T'ho expliquem tot en aquest...
+ info
14.05.2024
6 termes clau per entendre la metodologia UX - Infografia
Vols endinsar-te al món del disseny UX? Aprèn aquests conceptes bàsics i fa els teus primers passos. T'ho ensenyem! Què és l'estratègia UX? És l'abreujament de User Experience i fa referència...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X