Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Viure a l'Eixample

4 d'abril de 2016

L'Eixample és, sense cap mena de dubte, un dels millors districtes de Barcelona on viure i on obrir, també, un negoci. Situat al bell mig de la ciutat és un territori únic i singular, familiar, proper, ben comunicat i amb una completíssima oferta de serveis, equipaments, i comerç de qualitat.

A l’Eixample va néixer la Barcelona moderna, es va desenvolupar el modernisme, del que una part important dels seus edificis són hereus directes i, des de la seva creació, ara ja fa més de 150 anys, ha estat un dels districtes favorits dels barcelonins per fixar la seva residència.

Viure a l’Eixample és viure a l’epicentre de la ciutat, en un espai de carrers amplis, voreres generoses; en un barri segur, on es respira un bon ambient i on hi ha de tot, comerços i serveis de tots els rams, i múltiples línies de bus i metro i tren que uneixen la zona amb la resta de la ciutat i també, amb altres poblacions. Viure a l’Eixample és viure en un districte amb parcs i zones verdes úniques, amb una excel·lent oferta educativa d’escoles, acadèmies i universitats i també, una llarga llista d’equipaments esportius, culturals i d’oci que converteixen aquest districte en l’ideal residencial per a milers de barcelonins i també estrangers que busquen a la ciutat un barri amb personalitat on viure.

L'oferta de pisos a l'Eixample és molt àmplia i variada. I a l'hora de buscar pis, els avantatges són múltiples. Podem trobar pisos grans, petits, nous, antics, econòmics, de luxe, amb balcons, amb terrasses, amb patis de mançana,… i també, una acurada i professional oferta d’empreses de serveis immobiliaris que operen al districte i que ubicats al mateix barri coneixen molt bé el parc d’habitatges disponibles, el millor local per a un negoci en particular i, també, el millor pis disponible segons els requeriments del client.

Destacar en aquest sentit, empreses com Finques Ema, ubicada a l’Eix Fort Pienc i especialista en la zona situada més a l'extrem inferior dret de l'Eixample, on destaca una elevada concentració de població jove, alhora que una gran diversitat de veïns, entre gent local, immigrants, visitants i turistes, que han aconseguit una interacció molt positiva i culturalment rica en aquesta àrea de la ciutat. Fort Pienc compte amb l'atractiu addicional de la seva estratègica ubicació, a prop del front marítim, de l'Auditori o el Teatre Nacional de Catalunya, espais als quals es pot arribar passejant o amb transport públic des del mateix cor d'aquest barri de l'Eixample.

També són grans coneixedors del districte, Balsells Zaragoza Gestió i Century 21, especialistes, en aquest cas, de la zona de la Sagrada Família, a l’Eix Comercial del mateix nom, un territori molt dinàmic amb un comerç de proximitat molt arrelat, edificis singulars, amb la mateixa Sagrada Família com el més destacat, jardins i places i una important activitat cultural que converteix a aquest barri, en un espai ideal per viure, passejar i gaudir del temps d'oci.

A la zona de l'Eix de Sant Antoni Comerç operen altres dues empreses immobiliàries especialistes en l'Eixample. Són La Casa i Tecnocasa amb oferta de pisos de lloguer i compra al barri de Sant Antoni, un dels més familiars i populars de la ciutat; un barri comercial per excel·lència, que complementa la seva oferta comercial tradicional amb nous formats de comerç de proximitat especialitzats en productes concrets i diferenciats i una oferta de restauració i oci cada cop més important, de la mà de nous locals que conviuen amb els de tota la vida.

Altre dels espais emblemàtics de l'Eixample on viure és l'Avinguda Gaudí, un modern i transitat passeig que uneix la Sagrada Família i l'Hospital de Sant Pau. Aquesta és una zona d'entorn càlid i acollidor, molt activa i dinàmica gràcies a la seva oferta cultural, comercial, d’oci i serveis, que permet cobrir, tan sols posar un peu al carrer, totes les necessitats de compra, equipament, oci,... dels veïns que allà conviuen. Per buscar pis o local a l'àrea de Gaudí Comerç, Finques Lisa i Acosta-Alonso Gabinete Técnico són els grans especialistes a la zona.

Més a la dreta, trobem altre de les àrees més populars de l'Eixample. És el territori d'Encantsnous Eix Comercial, delimitat pels carrers Mallorca, València i Aragó fins Independència i Castillejos. El parc immobiliari de la zona és generós i compta amb una nodrida oferta comercial concentrada en bona part a les galeries d’Encantsnous, on un entramat de gairebé un centenar de botigues ofereixen a veïns i visitants tot tipus de productes per a l'equipament de la persona i la llar, per al temps d'oci i l'esport. Puchades Rodrigo Serveis Immobiliaris són especialistes en aquesta zona i ofereixen a tots els interessats  el seu ajut, tant per a la recerca d'un nou habitatge com per localitzar el millor local comercial per al nostre negoci.

La zona de Cor Eixample, entre Còrsega, Gran Via, Passeig de Gràcia i Passeig de Sant Joan és altre de les àrees emblemàtiques del districte, on es concentren gairebé un centenar dels prop de cent cinquanta edificis modernistes del Quadrat d'Or barceloní. Lluny però d'haver-se convertit en una zona turística més, aquest és un barri viu, dinàmic, amb molta activitat ciutadana, on es respira quotidianitat, on conviuen veïns i despatxos professionals i on prop de 3.000 comerços ofereixen els seus productes i serveis a residents i visitants. Tal és el cas de Finques Rodés, amb més de 40 anys d'experiència en l'administració de finques urbanes i la intermediació en compravendes i lloguers d’immobles.

Foto: Amador Álvarez

Temes ciutatEixamplepisoshabitatge

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
14.05.2024
Bizum per a autònoms: com utilitzar-lo
T'has trobat mai amb comissions bancàries i elevats temps d'espera? Digues adéu a aquests problemes amb Bizum, una forma ràpida de transferir diners i accelerar els processos bancaris de la teva pime. T'ho expliquem tot en aquest...
+ info
14.05.2024
6 termes clau per entendre la metodologia UX - Infografia
Vols endinsar-te al món del disseny UX? Aprèn aquests conceptes bàsics i fa els teus primers passos. T'ho ensenyem! Què és l'estratègia UX? És l'abreujament de User Experience i fa referència...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X