FacebookTwitterGoogle+

Toda la actualidad del mundo del comercio

x

¡Descarga nuestra app!¡Y gana 50€ semanales!

Disponible en Google Play Consíguela en el App Store
Inicio  |  Noticias  |  Miquel Ortega, Comissionat de Comerç, Consum i Mercats

Noticias

Miquel Ortega, Comissionat de Comerç, Consum i Mercats

25, junio 2015  - publica Sant Antoni Comerç

Nascut a Barcelona l’any 1974, Miquel Ortega ha estat nomenat Comissionat de Comerç, Consum i Mercats pel nou govern municipal. Llicenciat i màster en Física a la Universitat de Barcelona, és també Doctor en Ciències Ambientals i Màster en Economia Ecològica a la Universitat Autònoma de Bellaterra. La seva trajectòria professional l’ha portat a la Direcció d’Operacions i Innovació d’ ESADE, i a desenvolupar funcions de tècnic especialista en Qualitat de l’Institut Català de Tecnologia.

És el fundador d’una consultoria ambiental i d’un centre de recerca privat en l’àmbit de les ciències ambientals. També és investigador vinculat a la UAB, autor de diverses publicacions, conferències i articles en revistes especialitzades en economia i medi ambient.

Comentarios

Tienda del mes
Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% menaje y hogar
Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% menaje y hogar

Uno de los signos de identidad propia del comercio de proximidad es su carácter familiar, cercano y especializado y la tienda Maite, Cuina, Taula i Decoració de la calle Padilla, 251 en el Eje Comercial Sagrada Família es una muestra de ello. Al frente del negocio está Maite Morte, miembro de una familia dedicada toda la vida a la venta de artículos de cocina y ferretería. Sus padres han tenido una tienda durante 32 años,  ella misma lleva 14...

04, octubre 2016
Rítmic BCN, ¡a bailar!