FacebookTwitterGoogle+

Toda la actualidad del mundo del comercio

x

¡Descarga nuestra app!¡Y gana 50€ semanales!

Disponible en Google Play Consíguela en el App Store
Inicio  |  Noticias  |  Miquel Ortega, Comissionat de Comerç, Consum i Mercats

Noticias

Miquel Ortega, Comissionat de Comerç, Consum i Mercats

25, junio 2015  - publica Sant Antoni Comerç

Nascut a Barcelona l’any 1974, Miquel Ortega ha estat nomenat Comissionat de Comerç, Consum i Mercats pel nou govern municipal. Llicenciat i màster en Física a la Universitat de Barcelona, és també Doctor en Ciències Ambientals i Màster en Economia Ecològica a la Universitat Autònoma de Bellaterra. La seva trajectòria professional l’ha portat a la Direcció d’Operacions i Innovació d’ ESADE, i a desenvolupar funcions de tècnic especialista en Qualitat de l’Institut Català de Tecnologia.

És el fundador d’una consultoria ambiental i d’un centre de recerca privat en l’àmbit de les ciències ambientals. També és investigador vinculat a la UAB, autor de diverses publicacions, conferències i articles en revistes especialitzades en economia i medi ambient.

Comentarios

Tienda del mes
Oh My Bloc, regalos y detalles que marcan la diferencia
Oh My Bloc, regalos y detalles que marcan la diferencia

Hay tiendas que enamoran... que cuando entras y compras una vez, vuelves, compras de nuevo y, además la recomiendas, seguro, segura, que aquel establecimiento es un gran hallazgo. ¿Os identificáis? Si sois clientes de Oh My Bloc, la tienda asociada a Gaudí Shopping, de la Avenida Gaudí, 62, en Barcelona, ¡seguro que sí!

04, octubre 2016
Rítmic BCN, ¡a bailar!