FacebookTwitterGoogle+

Toda la actualidad del mundo del comercio

x

¡Descarga nuestra app!¡Y gana 50€ semanales!

Disponible en Google Play Consíguela en el App Store
Inicio  |  Noticias  |  Els comerços de la zona turística de Barcelona podran obrir els festius d’estiu

Noticias

Els comerços de la zona turística de Barcelona podran obrir els festius d’estiu

23, junio 2015  - publica Gaudí Shopping

El govern municipal manté per aquest estiu 2015 la mateixa regulació acordada l’any anterior en matèria d’obertura en festius dels establiments comercials de la ciutat.

Això significa que els comerços situats a les zones turístiques de la ciutat, podran obrir vuit hores els diumenges d'estiu, i deixa fora la majoria les grans superfícies comercials. D'aquesta manera, els comerços de la zona turística barcelonina podran obrir els diumenges dels mesos de juliol i agost i fins al 15 de setembre entre les 10.00 i les 18.00 hores.

La zona declarada turística inclou Ciutat Vella i l'Eixample i s'estén a algunes zones de Sants-Montjuïc, Gràcia i el Camp de l'Arpa (Sant Martí). Es poden consultar les zones del terme municipal de Barcelona com a turístiques a efectes d’horaris comercials a http://comerc.bcn.cat/ca/documentacio/horaris-comercials

Impuls d’alternatives a la desregulació dels horaris comercials

Finalitzat aquest període i un cop realitzada l’avaluació dels resultats, l’equip municipal reprendrà el diàleg amb el teixit comercial, els grups polítics, els sindicats i els consumidors per tal d’arribar a un consens en benefici de tots els implicats.

La voluntat del consistori és la de participar activament en l’impuls d’alternatives a la desregulació dels horaris comercials. Malgrat l’interès legítim d’algunes zones comercials de la ciutat per aprofitar la presència de turisme, la prioritat de l’Ajuntament és vetllar perquè el comerç tradicional, familiar i de proximitat no es vegi perjudicat per una liberalització d’horaris.

Defensa del comerç de proximitat

L’Ajuntament de Barcelona dóna suport al comerç de proximitat com a instrument de promoció del desenvolupament local a través de la generació d’ocupació, la creació de riquesa que es queda a la ciutat i el reforç de la convivència ciutadana als barris.

Comentarios

Tienda del mes
Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% menaje y hogar
Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% menaje y hogar

Uno de los signos de identidad propia del comercio de proximidad es su carácter familiar, cercano y especializado y la tienda Maite, Cuina, Taula i Decoració de la calle Padilla, 251 en el Eje Comercial Sagrada Família es una muestra de ello. Al frente del negocio está Maite Morte, miembro de una familia dedicada toda la vida a la venta de artículos de cocina y ferretería. Sus padres han tenido una tienda durante 32 años,  ella misma lleva 14...

04, octubre 2016
Rítmic BCN, ¡a bailar!