Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Promociona la teva immobiliària mitjançant la creació de vídeos

16 d'abril de 2024

Les xarxes socials i la revolució dels vídeos curts han transformat completament la forma de promocionar el sector immobiliari. En aquest post, t'ensenyem com crear contingut de qualitat que ajuda a connectar amb els teus clients ia millorar la seva experiència mentre busquen una nova llar.

Per què crear contingut audiovisual per a la teva immobiliària?

Amb els avenços tecnològics i l'augment de la competitivitat al mercat, cada cop és més difícil destacar i captar l'atenció dels consumidors. Per aquesta raó, cal crear continguts dinàmics i atractius que despertin el seu interès.

En aquest sentit, els vídeos es presenten com una gran oportunitat i especialment ho són al sector immobiliari, on són de gran utilitat per a les pimes i autònoms. Combinar els formats d'imatge i vídeo ajuda els clients a visualitzar, d'una manera més completa, els immobles. Això capta la seva atenció i ajuda a imaginar com seria la seva vida en un futur.

A més, el format de vídeo aporta altres avantatges com són:

  • Tours virtuals: permeten arribar a una quantitat més gran de clients, ja que eviten els desplaçaments innecessaris. Les persones poden tenir un primer contacte amb la propietat de forma virtual per després visitar-la presencialment si els agrada.
  • Creació de marca: la publicació de contingut d'interès per ampliar la base de clients i fidelitzar els habituals.
  • Personalització: mitjançant l'ús d'eines d'intel·ligència artificial, es poden personalitzar els espais per encaixar-los amb els gustos i les necessitats dels clients. Per exemple, col·locar determinats mobles, implementar diversos estils decoratius o materials i paletes de color.

No obstant això, la creació dun vídeo pot ser una tasca difícil, ja que requereix la inversió de molt de temps i recursos per aconseguir la millor qualitat i complir amb les expectatives del client. Però, gràcies a la intel·ligència artificial, les pimes poden optimitzar el temps de producció i fins i tot afegir característiques extra.

A continuació, presentem algunes eines que pots fer servir perquè puguis començar a produir els teus vídeos.

Quines eines pots fer servir?

Hi ha diferents aplicacions i plataformes en línia enfocades a l'edició de vídeo, tant de pagament com gratuïtes. Algunes són:

  • BIGVU: presenta intel·ligència artificial integrada i una secció específica per a immobiliàries. Les seves funcions també permeten publicar a les xarxes socials i analitzar l'impacte dels teus vídeos. Compte amb una versió gratuïta, així com altres versions de pagament.
  • VEED.IO: permet l'enregistrament, la producció i la publicació de vídeos, creant-los des de zero o utilitzant una de les seves múltiples plantilles. A més, també podràs fer retransmissions en directe. Té una versió gratuïta i diferents plans de pagament amb traducció automàtica o avatars.
  • Vimeo: ofereix nombroses funcions d'Intel·ligència Artificial i plantilles enfocades a immobiliàries que pots aprofitar. També podràs publicar els vídeos directament a tots els teus canals. És de pagament, però compta amb una prova gratuïta.
  • Canva: facilita la creació de vídeos de presentació utilitzant les plantilles i la biblioteca de fitxers multimèdia. Té una versió gratuïta i una altra pro de pagament.
  • Promo: conté nombroses plantilles enfocades a l'àmbit immobiliari. A més, la funció d'intel·ligència artificial aporta recomanacions de contingut. També podràs planificar i programar la publicació dels vídeos. És una plataforma de pagament, però compta amb una versió de prova gratuïta.

A més, hi ha programaris que faciliten la creació de tours virtuals com:

  • Matterport: mitjançant la utilització de bessons digitales, permet la creació de recorreguts 3D dels immobles. Compta amb una versió gratuïta i diverses versions de pagament que integren, entre d'altres, la intel·ligència artificial.
  • Floorfy: aquesta eina permet crear plànols, recorreguts 3D i vídeos promocionals de les propietats que després es comparteixen a les xarxes socials. També té l'opció de fer visites remotes mitjançant videotrucades i compta amb funcions d'Intel·ligència Artificial. Totes les seves funcionalitats són de pagament.

Per captar l'atenció de les audiències i destacar al mercat, és interessant tenir contingut dinàmic i visual.

Ara que ja sabeu com crear i editar vídeos d'espais, és el moment d'aconseguir que les vostres audiències els vegin!

On pots publicar aquests vídeos?

El principal punt de partida seran les xarxes socials. L'elecció depèn del públic objectiu de la teva pime, així com del tipus de contingut que estiguis pensant a produir. Podràs utilitzar, per exemple, X, Instagram, Facebook, YouTube o TikTok, on no para de créixer l'impacte dels vídeos curts i molt dinàmics.

Els vídeos també podran ser publicats a la pròpia pàgina web de la teva empresa, generant un engagement directe amb la resta dels continguts. O en plataformes immobiliàries com Idealista o Fotocasa.

Estàs preparat per donar un nou impuls al teu negoci? Comença a crear aquest tipus de contingut i descobreix els avantatges que aporta la teva immobiliària!

Segueix-nos a X i LinkedIn per no perdre't cap novetat sobre digitalització.

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
16.04.2024
La moda i les campanyes a Instagram: Meta Business Suite
Estàs buscant portar el teu negoci de moda al següent nivell al món digital? No busquis més! Meta Business Suite és la solució perfecta per a botigues de roba i accessoris que volen destacar a Instagram i assolir...
+ info
16.04.2024
Promociona la teva immobiliària mitjançant la creació de vídeos
Les xarxes socials i la revolució dels vídeos curts han transformat completament la forma de promocionar el sector immobiliari. En aquest post, t'ensenyem com crear contingut de qualitat que ajuda a connectar amb els teus clients ia...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X