FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Infusions relaxants. Comencem l'any tranquils

Notícies

Infusions relaxants. Comencem l'any tranquils

18, gener 2016

Segur que un dels propòsits que més gent s'ha fet aquest inici d'any és gaudir del dia a dia amb més tranquil·litat. El nostre model de societat, el nostre ritme de vida ens obliga sovint a "engolir" els moments contra la nostra pròpia voluntat, a passar d'una cosa a un altre sense cap marge al recés, i a afrontar un tema darrere a l'altre sense respir.

Al final del dia tots hem fet un munt de coses, i el nostre cos ens demana descansar, una qüestió no sempre senzilla, doncs "desconnectar", ho sabem bé, no és fàcil. És en aquests moments quan solucions tan simples i saludables com les infusions relaxants són de gran utilitat.

Una part molt important de la nostra regeneració cel·lular succeeix mentre dormint, temps durant el qual, el nostre cos aprofita per realitzar una espècie de posada a punt per estar al 100% l'endemà. Si no descansem bé, no rendirem, el nostre ànim canviarà i la nostra salut es pot ressentir. És per aquest motiu que és tan important preparar el nostre cos per anar a dormir. Cuidar el que mengem i bevem abans de ficar-nos al llit pot ajudar-nos i molt, a aconseguir el descans que busquem i necessitem.

Les infusions relaxants són, en aquest sentit, una proposta natural i saludable que ens ajudarà en el nostre propòsit. Estimulen les funcions naturals del cos i contribueixen a equilibrar la seva bioquímica. L'oferta és amplia i experts com l'Herbolari Natura d'Encantsnous Eix Comercial, l'Herboristeria Margarida de l'Eix Fort Pienc, The Tea World a l'Eix de la Sagrada Família o Maurice Messegue i Mel de Romaní, aquests dos establiments a Gaudí Comerç, són els que millor ens assessoraran en aquest sentit i ens poden fer una tria personalitzada segons les nostres necessitats: berbera per combatre el nerviosisme, tarongina per corregir els trastorns del son, kava per reduir l'ansietat, llúpol per millorar la digestió, ... i així un llarg etcètera d'infusions que ens ajudaran a agafar el son i a incrementar la qualitat del nostre descans.

De la mateixa manera, cuidar el que mengem abans d'anar a dormir és vital per aconseguir el nostre objectiu d'un descans "reparador". Hi ha aliments que pels seus components ajuden a relaxar els músculs -els plàtans, per exemple, pel seu alt contingut en magnesi-, i altres, la ment - el pa integral pel seu contingut ric en vitamina B1 i B6 afavoreix el descans del sistema nerviós, per exemple-, però, per contra també hi ha els que ens provoquen l'efecte contrari. A Cos-sa herbodietètica a Sant Antoni Comerç, i a Chef's i Chez Vouz, tots dos a Cor Eixample, són especialistes, coneixen tots els secrets d'una l'alimentació saludable i de bon grat ens guiaran en la tria d'aquells aliments i infusions que més ens beneficiïn.

I és que en definitiva, petits canvis com gaudir d'una infusió relaxant al final del dia, incorporar determinats aliments als nostres àpats nocturns i adoptar hàbits saludables, com una regularitat horària per anar a dormir i aixecar-se, són uns bons propòsits que la nostra salut ens agrairà. Qui s'apunta? 

Foto: Pixabay

Comentaris

Botiga del mes
Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència
Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

04, octubre 2016
Rítmic BCN, a ballar!