FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Antiga Casa Reus, cent anys vestint la llar

Notícies

Antiga Casa Reus, cent anys vestint la llar

04, novembre 2016  - publica Cor Eixample

Roba de llit, cortines, coixins, tovalloles, cobrellits... són articles que podem trobar en botigues especialitzades en roba per a la llar. El que és més difícil, és trobar un establiment amb 103 anys de vida dedicats exclusivament a la veda d'aquests productes... Ara bé, al territori de Compra Eixample, res és impossible i tenim la gran sort de comptar al carrer Bruc, 85 en ple centre de l’Eix Comercial Cor Eixample, amb l'Antiga Casa Reus, comerç centenari i tot un referent a la nostra ciutat a l'hora de vestir la llar. Més d'un segle dedicat a la venda del mateix producte és, sens dubte, la millor garantia de servei i qualitat que ens pot oferir un establiment. Benvinguts a Antiga Casa Reus! Entrem?

Agustí Reus va fundar aquesta botiga l'any 1913 i la va donar a conèixer com a Casa Reus. Quatre generacions després, el negoci continua en mans de la seva família, que l'ha fet créixer, sense renunciar als estàndards de qualitat que, des del primer moment, sempre va exigir l'avi Reus.

Actualment, al capdavant del negoci trobem a Inmaculada Peiron Reus, néta d'Agustí Reus, qui dirigeix els dos establiments d’Antiga Casa Reus de la ciutat de Barcelona; mentre que la quarta generació de la família, va desembarcar l'any 2003 a Castelldefels, on aquest emblemàtic comerç de l'Eixample, compta amb un modern establiment.

Inmaculada Peiron recorda, perfectament, tots els detalls de la botiga del carrer Bruc quan encara era regentada pels seus progenitors. Se sent orgullosa i es lamenta de l'incident que fa ja alguns anys els va privar de tota la documentació gràfica que tenien de l'establiment. Encara i així, l'actual botiga conserva alguns detalls que posen sobre avís a qui la visita que es troba amb una d'aquelles "botigues de tota la vida"...

"L’estructura inicial de la botiga és encara avui visible en alguns elements com les prestatgeries, encara que des de 1950 s'han fet vàries renovacions de vitrines, façana, taulell,... per tal de fer més còmode la visita dels nostres clients. Així, doncs, l'espai ha canviat una mica, però no la nostra forma de fer i tampoc el nostre compromís d'oferir el millor en qualitats i marques amb preus molt competitius, seguint, sempre, les últimes tendències de disseny", explica amb orgull, Inmaculada Peiron Reus.

Com és el client d'Antiga Casa Reus? Què és el que més valora del seu establiment?

El client d'Antiga Casa Reus valora l'atenció personalitzada, propera i familiar acompanyada d'uns productes immillorables pel que fa a qualitat, disseny i preu. La nostra clientela ha anat sumant generacions i avui dia podem dir amb orgull que molts dels que avui entren a la nostra botiga són la quarta generació de moltes famílies de l'Eixample, per exemple.

Quin és el secret per mantenir-se cent anys al peu del canó?

La nostra filosofia de comerç es fonamenta en garantir la màxima atenció al client, afegint puntualment totes les novetats i eines, com ara, per exemple, Internet, que puguin esdevenir un valor afegit per a la nostra clientela.

Quins serveis, a més de la venda, ofereix Antiga Casa Reus?

Lluny de tòpics, sense dubte, la nostra senya d’identitat, insisteixo, és el servei i assessorament personalitzat. El nostre objectiu és que el client pugui triar de totes les opcions possibles, la millor, segons les seves necessitats.

L'estandardització de dissenys és una realitat o encara és possible vestir la casa personalitzant-la amb detalls únics?

El ventall actual que tenim és molt ampli, i a les nostres botigues podem oferir uns productes únics i més selectius per distingir-nos de la estandardització actual.

Quines són les tendències en el tipus de producte que treballen?

S'estan fent coses realment interessants, des de roba per vestir el llit de qualitats de cotons egipcis i merceritzats de les millors marques, a dissenys extremats d'articles innovadors importats d'Austràlia, per exemple.

Un dels àmbits d'especialització d'Antiga Casa Reus són les cortines. Com ha evolucionat aquest segment de negoci els darrers anys?

El ventall de possibilitats s'ha ampliat enormement i, de la mà, el nostre catàleg d'aquest tipus d'articles. Actualment el client pot triar entre cortines convencionals, estors, "paquetos", panells japonesos, cortines verticals, cortines enrotllables, verticals amb ondes,... i totes, amb els millors acabats tèxtils i materials tècnics, incloses estampacions digitals personalitzades que contribueixen determinantment a la creació d'espais realment únics.

Com ha influït en el seu sector l'arribada de firmes que han apostat precisament per tot el contrari, és a dir per l'estandardització de dissenys i preus low cost?

La falta de qualitat dels productes d'aquestes firmes ens ha donat encara més valor de cara als nostres clients.

Que tenen preparat per a l'oferta de Nadal?

Uf!, un munt de nous i atractius articles especialment pensats per la temporada d'hivern. Plaids, fundes nòrdiques, llençols, farcits nòrdics, edredons, estovalles, coixins decoratius, barnussos, conjunts per a la cuina... Tot per vestir i decorar la llar amb gust i èxit.

Un detall nadalenc que els clients puguin trobar a la seva botiga i amb el que segur encerten a l'hora de fer regals...

El drap de cuina de l'any que comencem és el regal estrella cada temporada. No falla.

Promocions

Fins 50% nòrdics, fundes de nòrdic i més!,
Aquesta promoció
ja no està activa!
Aquesta promoció
ja no està activa!
Fins un 50% dte. en nòrdics
Aquesta promoció
ja no està activa!

Comentaris

Antiga Casa Reus

c/ Bruc, 85
08009 Barcelona
Tel. 93 4576718
inmapeiron@gmail.com
http://www.antigacasareus.com

Antiga Casa Reus
A l'Antiga Casa Reus som una botiga de llar i tèxtil ubicada al cor de Barcelona.

A la nostra botiga podràs trobar tot tipus de productes com:
  • Roba de llit
  • Tovalloles de bany
  • Fundes de sofà
  • Sac nòrdic
  • Farciment nòrdic


· Associació: Cor Eixample
· Sector: Equipament i serveis per a la llar
· Categoría: Llar

FacebookInstagram

Mapa de localització

Botigues del mes Antigues

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

01, abril 2018

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

publica Gaudí Shopping

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

René, solucions per a una llar saludable i eficient

01, març 2018

René, solucions per a una llar saludable i eficient

publica Eix Fort Pienc

Segur que tots els que passen sovint pel Passeig Lluís Companys s'han parat més d'un cop davant de l'aparador de la botiga d'electrodomèstics René, just a la cantonada amb el carrer Rec Comtal. I segur, també, que molts altres s'han apropat en els darrers temps fins aquest establiment atrets per la singularitat de la seva proposta: productes i electrodomèstics per a una llar saludable que contribueixen a garantir hàbits saludables i un consum resp...

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

01, febrer 2018

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

publica Eix Comercial Sagrada Família

Un dels signes d'identitat pròpia del comerç de proximitat és el seu caràcter familiar, proper i especialitzat i la botiga Maite, Cuina, Taula i Decoració del carrer Padilla, 251 a l'Eix Comercial Sagrada Familia és una mostra. Al capdavant del negoci està la Maite Morte, membre d'una família dedicada tota la vida a la venda d'estris de cuina i ferreteria. Els seus pares han tingut botiga durant 32 anys, ella mateixa porta 14 al sector i aq...

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

07, gener 2018

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

publica Encantsnous Eix Comercial

Un dels majors valors de què pot fer gala el comerç barceloní és el seu segell de proximitat únic i l'estret vincle establert al llarg dels anys amb la ciutat i els seus ciutadans. Si a tot plegat sumem el caràcter familiar de molts dels negocis que omplen els carrers dels nostres barris tenim com a resultats, establiments com Albert Calçats i Sara Roba, dues botigues d'Encants Nous Eix Comercial, al carrer Dos de Maig, 223, on convergeixen tots e...

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

01, desembre 2017

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

publica Sant Antoni Comerç

Aquest mes de desembre la botiga Cash Converters del carrer Floridablanca, 145 compleix 22 anys. Va ser el primer establiment a Espanya d'aquesta cadena internacional de compra-venda i canvi de tot tipus d'objectes de segona mà i amb la seva inauguració s'estrenava una nova forma de vendre i comprar articles utilitzats a la nostra ciutat. 

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

01, novembre 2017

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

publica Cor Eixample

L'Eixample és un Districte ric en comerç... en comerç tradicional, en comerç innovador i, també, en comerç singular com Pirineu en Boca, un espai únic i multifacètic, en format de carnisseria, restaurant i botiga especialitzada, exclusivament, en productes i productors del Pirineu. Van obrir portes al 2015, al carrer Girona, 17, al territori de l'Eix Comercial Cor Eixample, i,des de l'inici, l'originalitat de la proposta, però, sobre...