FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Teixidó, tot i tot en estris i gadgets de cuina

Notícies

Teixidó, tot i tot en estris i gadgets de cuina

01, febrer 2017  - publica Eix Comercial Sagrada Família

La botiga Teixidó, del carrer Provença, 474 a l'Eix Comercial Sagrada Família va obrir les seves portes l'any 1978 com a establiment de venda d'electrodomèstics, havent-se convertit avui en un dels establiments més especialitzats de Barcelona en articles i gadgets de cuina i parament de taula. Qualsevol article d'aquests tipus que un pugui necessitar o imaginar, ho trobarà aquí.

En aquests prop de 40 anys d'història, Teixidó ha esdevingut un referent, aconseguint cridar l'atenció d'una clientela molt àmplia. I si als inicis del negoci, els veïns del barri eren, majoritàriament, els que compraven aquí, avui dia, aquest establiment rep clients de tota Barcelona i rodalies que reben el tracte personalitzat i professional propi del comerç de proximitat.

Al capdavant del negoci trobem l'Àngel Teixidó, qui seguint la tradició familiar iniciada pels seus pares Ángel i Pilar, ha apostat pel comerç de barri, especialitzat i de qualitat. Amb ell hem parlat de la seva botiga i també de les tendències en estris i gadgets de cuina i el gust dels barcelonins per cuinar.

Quin tipus d'articles teniu al vostre comerç?

Estem especialitzats en tot tipus d'estris de cuina, tant per la preparació, com la cocció i presentació de tot tipus de receptes. Des de fa un temps tenim, també, petits electrodomèstics d'una marca relacionada amb el món de l'hostaleria i un taller de cuina en el que fem demostracions i cursos on ensenyem a utilitzar els nostres productes.

Què hem de tenir en compte a l'hora de comprar un estri de cuina?

La gent valora molt la relació qualitat-preu, encara que d'uns anys ençà es prioritza la qualitat enfront productes de preus més econòmics i qualitat inferior. A la nostra botiga ens considerem professionals del nostre sector i ens agrada explicar als nostres clients el producte que estan disposats a comprar.

Quin són els imprescindibles en una cuina? Com ha evolucionat la demanda i ús d'aquests articles?

Actualment hi ha una àmplia oferta d'estris per cuinar i tots ells responen a l'evolució de la cuina de casa nostra. Tots són imprescindibles segons el que vulguis aconseguir. Hi ha productes "de tota la vida" com les paelles, olles, etc. que han evolucionat molt, tant pel que fa a la incorporació nous materials aptes per a les diferents modalitats de cuina, com en el que fa referència a cura del medi ambient a través de l'adopció per a la seva fabricació de materials més ecològics.

Quin és l'estri de cuina que està més de moda? Quin és el que mai ho deixarà d'estar?

La tendència actual es dirigeix cada vegada més cap a una cuina saludable. Per això, un dels productes estrella actuals són els espiralitzadors per fer espaguetis de verdures que decoren i acompanyen qualsevol tipus de plat. Un altre exemple d'aquesta tendència són els espremedors lents que no generen calor ni força centrífuga, mantenint intactes totes les propietats de les fruites i verdures. Mai deixaran d'estar de moda paelles, cassoles i tots els estris que serveixen per elaborar plats tradicionals.

Qui són més pràctics a la cuina, els homes o les dones?

Realment no hi ha gran diferència entre els homes i les dones a l'hora de comprar en el sentit de tenir molt clar el que volen i la seva practicitat a la cuina. Sí que és veritat que potser els homes es decideixen més ràpidament que les dones, però hi ha de tot.

El fenomen "Master Chef Junior" es nota en botigues com la vostra?

És cert que cada vegada els nens demostren més interès per entrar a la cuina. En aquest sentit tots els programes tant de rebosteria com de cuina, han donat ales a la seva creativitat i ganes de cuinar i això ha fet que s'interessin pel que tenim a la botiga. Nosaltres els corresponem buscant productes que els hi facilitin la feina, com són els ganivets especials per a ells que els protegeixen de possibles accidents.

I vosaltres, quins cursos i tallers oferiu?

Hem fet cursos tant de rebosteria (galetes, cup cakes i pastissos) com demostracions de productes que tenim a la botiga. Durant el mes de febrer programarem algun taller per fer diferents tipus de pa i sucs detox.

La vostra botiga té una important presència a internet, ¿quina és la seva estratègia en aquest canal?

Comencem ara amb la nostra pàgina web angelteixido.com. A través d'ella volem oferir tots els productes de la nostra botiga física, i també informar de les novetats que ens arriben, i els tallers que convoquem. A la web, també compartirem receptes que ens agradin.

Què creu que aporta al vostre negoci l'Eix Comercial de la Sagrada Família? I a l'inrevés?

L'eix comercial aporta un plus de publicitat pel barri i per la nostra botiga i, amb totes les activitats que es realitzen, que impliquen tant a gent del barri com d'altres zones de Barcelona, ens donen a conèixer. Nosaltres corresponem donant un plus de qualitat i servei en l'atenció als nostres clients oferint sempre les últimes novetats del nostre sector.

Galeria d'Imatges

Promocions

Espiralitzadors JOIE per només 4,90 €
Aquesta promoció
ja no està activa!
Taula de planxa amb motiu floral. Només 69,90€
Aquesta promoció
ja no està activa!

Comentaris

Teixidó Tot Per La Llar

Provença, 474
08025 Barcelona
Tel. 934504664
http://www.angelteixido.com/

Teixidó Tot Per La Llar
Articles de cuina i menatge de la llar. Les millors marques per a que puguis demostrar els teus dots en la cuina y sorprendre la teva família i amics. Tallers i demostracions.

· Associació: Eix Comercial Sagrada Família
· Sector: Equipament i serveis per a la llar
· Categoría: Llar

FacebookTwitterGoogle+

Mapa de localització

Botigues del mes Antigues

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

01, abril 2018

Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

publica Gaudí Shopping

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

René, solucions per a una llar saludable i eficient

01, març 2018

René, solucions per a una llar saludable i eficient

publica Eix Fort Pienc

Segur que tots els que passen sovint pel Passeig Lluís Companys s'han parat més d'un cop davant de l'aparador de la botiga d'electrodomèstics René, just a la cantonada amb el carrer Rec Comtal. I segur, també, que molts altres s'han apropat en els darrers temps fins aquest establiment atrets per la singularitat de la seva proposta: productes i electrodomèstics per a una llar saludable que contribueixen a garantir hàbits saludables i un consum resp...

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

01, febrer 2018

Maite, Cuina, Taula i Decoració... 100% parament i llar

publica Eix Comercial Sagrada Família

Un dels signes d'identitat pròpia del comerç de proximitat és el seu caràcter familiar, proper i especialitzat i la botiga Maite, Cuina, Taula i Decoració del carrer Padilla, 251 a l'Eix Comercial Sagrada Familia és una mostra. Al capdavant del negoci està la Maite Morte, membre d'una família dedicada tota la vida a la venda d'estris de cuina i ferreteria. Els seus pares han tingut botiga durant 32 anys, ella mateixa porta 14 al sector i aq...

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

07, gener 2018

Sara Roba i Albert Calçats, comerç familiar i de proximitat en estat pur

publica Encantsnous Eix Comercial

Un dels majors valors de què pot fer gala el comerç barceloní és el seu segell de proximitat únic i l'estret vincle establert al llarg dels anys amb la ciutat i els seus ciutadans. Si a tot plegat sumem el caràcter familiar de molts dels negocis que omplen els carrers dels nostres barris tenim com a resultats, establiments com Albert Calçats i Sara Roba, dues botigues d'Encants Nous Eix Comercial, al carrer Dos de Maig, 223, on convergeixen tots e...

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

01, desembre 2017

Cash Converters, la botiga de les segones oportunitats

publica Sant Antoni Comerç

Aquest mes de desembre la botiga Cash Converters del carrer Floridablanca, 145 compleix 22 anys. Va ser el primer establiment a Espanya d'aquesta cadena internacional de compra-venda i canvi de tot tipus d'objectes de segona mà i amb la seva inauguració s'estrenava una nova forma de vendre i comprar articles utilitzats a la nostra ciutat. 

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

01, novembre 2017

Pirineu en Boca, tot el gust del Pirineu a l'Eixample

publica Cor Eixample

L'Eixample és un Districte ric en comerç... en comerç tradicional, en comerç innovador i, també, en comerç singular com Pirineu en Boca, un espai únic i multifacètic, en format de carnisseria, restaurant i botiga especialitzada, exclusivament, en productes i productors del Pirineu. Van obrir portes al 2015, al carrer Girona, 17, al territori de l'Eix Comercial Cor Eixample, i,des de l'inici, l'originalitat de la proposta, però, sobre...