Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Descobreix el ROI: la clau del creixement rendible

9 de gener de 2024

Voleu optimitzar els vostres recursos i obtenir el màxim rendiment de cada inversió? En aquest post et desvetllem què és el ROI i com el pots aplicar a la teva pime per assolir l'èxit empresarial.

El ROI és una mètrica financera que compara els guanys obtinguts amb el cost de la inversió. S'expressa com a percentatge i permet avaluar el rendiment i l'eficiència d'una inversió en particular.

Entre els seus beneficis destaquen:

  • Permet prendre decisions informades: conèixer el ROI de diferents iniciatives ajuda a identificar quines són les més rendibles i on cal enfocar els recursos.
  • Maximitza l'ús de recursos: en la majoria dels casos, les pimes i els autònoms solen comptar amb recursos limitats, per la qual cosa és essencial utilitzar-los de manera efectiva. Mesurar el ROI ajuda a prioritzar projectes que generin més beneficis.
  • Avalua l'èxit d'estratègies: des de campanyes de màrqueting fins a millores en operacions, el ROI ofereix una avaluació objectiva de l'efectivitat de les estratègies implementades.

Estratègies per millorar el ROI

Descobreix com optimitzar les teves inversions, enfocar-te en allò que realment funciona i prendre decisions intel·ligents amb els consells següents:

  • Definició clara dels objectius: establir objectius específics i mesurables és el primer pas per millorar el ROI. Cada inversió ha de tenir un propòsit clar i estar alineada amb els objectius de la teva pime.
  • Seguiment i anàlisi constant: un seguiment periòdic dels resultats és fonamental. Utilitzar eines danàlisi i mètriques precises ajudarà a identificar quines inversions estan donant els millors resultats.
  • Ajustaments i enfocament en la millora contínua: el ROI no és una mètrica estàtica, i les estratègies d'avui d'avui poden no ser-ho en el futur. Realitzar ajustaments i buscar constantment la millora permetrà mantenir un creixement rendible i sostenible.

Com es comenta anteriorment, el ROI és una eina indispensable per a les pimes i autònoms que busquen un creixement rendible i sostenible. Mesurar i analitzar el ROI en àrees com a màrqueting, vendes i operacions proporciona una visió objectiva de la rendibilitat de les inversions i permet prendre decisions informades. Implementar estratègies enfocades a millorar el ROI ajudarà a maximitzar el rendiment de la teva pime i assolir l'èxit en un entorn empresarial cada cop més competitiu.

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
20.02.2024
Potencia la teva pŕgina web amb Shopify
Si comptes amb una pàgina web on vens els teus productes o simplement estàs pensant a obrir una botiga online, en aquest post et descobrim Shopify, una de les eines d'e-commerce més utilitzades a tot el món i que et pot...
+ info
20.02.2024
La revolució del pagament digital arriba a l'hostaleria millorant l'experičncia dels clients
Sabies que cada cop més persones utilitzen el pagament digital? De fet, segons Statista, més de 4.100 milions de persones a tot el món ja utilitzen aquest mètode de pagament. Si et dediques a l'hostaleria i vols...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la cičncia ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la cičncia ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la cičncia ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X