Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Gemini: com la intel·ligència artificial de Google ajuda la teva pime

30 d'abril de 2024

La intel·ligència artificial es pot posicionar, en un període breu de temps, com una de les eines més utilitzades per empreses de qualsevol mida o sector. Entre altres coses, ofereix la possibilitat d'automatitzar i fer tasques en qüestió de segons, i el seu ús correcte ajuda a optimitzar processos de qualsevol negoci.

Ara, Google llança Gemini. I, en aquest post, t'ensenyem com et pot ajudar.

Gemini, el model de llenguatge multimodal

2023 va ser, sens dubte, l'any de la consolidació de la intel·ligència artificial. Un any en què l'ús de plataformes com ChatGPT es va assentar i va començar a convertir-se en una eina més del dia a dia. En poc temps, van sorgir nous models que són capaços, entre altres funcions, de crear imatges o vídeos.

En aquest context, Google es va voler posicionar en aquest àmbit i unir-se a la carrera pel desenvolupament d'aquestes tecnologies.

El 6 de desembre del 2023, l'empresa tecnològica va anunciar l'arribada de Gemini, el seu nou model d'intel·ligència artificial que arriba per competir amb les altres plataformes creades fins ara i que promet ser una revolució en aquest camp.

Vols conèixer de què es tracta? T'ho expliquem!

L'eina tot terreny de Google

En un món on la informació flueix a un ritme vertiginós, l'ús de les eines d'intel·ligència artificial ha esdevingut una oportunitat per afrontar i superar reptes.

Gemini es defineix a si mateixa com “un model de llenguatge multimodal”. És a dir, una plataforma amb una capacitat que li permet comprendre i processar informació en diferents modalitats, com ara el text, les imatges, els àudios o els codis.

Per això, l'arribada de Gemini permet abordar una sèrie d'aspectes clau a què les persones han d'enfrontar-se al seu dia a dia:

  • Claredat en la informació: avui dia vivim envoltats d'una gran quantitat de dades. Comptar amb una eina que permeti accedir-hi de manera clara, àgil i senzilla suposa un avantatge competitiu en un mercat cada cop més saturat d'informació.
  • Comunicació digital: cada cop són més les persones que interactuen entre si a través del canal digital. Utilitzar plataformes que permetin personalitzar i millorar lexperiència de les persones a internet serveix de gran ajuda per marcar la diferència.
  • Noves formes de creativitat: l'ús d'aquestes eines permet a artistes i creadors de contingut comptar amb una font d'inspiració que, a més de desenvolupar els treballs, els permeti tenir noves idees.
  • Responsabilitat ètica: en un marc d'incertesa davant de l'avenç de la intel·ligència artificial i els possibles perills que pot suposar per a les persones, respectar i tenir cura dels drets fonamentals dels ciutadans és una tasca prioritària per a aquestes plataformes. De fet, la Comissió Europea ja ha aprovat la primera llei regulatòria d'intel·ligència artificial, una normativa sobre la qual aquestes noves plataformes han de basar la feina.

Com pot ajudar Gemini a la teva pime?

Arribats a aquest punt, i ara que ja coneixes què és Gemini i com sorgeix la nova plataforma de Google, és el moment que coneguis com la pots utilitzar al teu negoci si ets una pime o un autònom:

Gemini es defineix a si mateixa com “un model de llenguatge multimodal”. Una plataforma amb capacitat per comprendre i processar informació en diferents modalitats.

  • Màrqueting i comunicació: gràcies a la seva capacitat per crear textos, Gemini us ofereix la possibilitat de redactar articles per al vostre bloc, newsletter o publicacions de xarxes socials que us permetin mostrar els vostres coneixements, novetats i l'essència de la vostra marca. A més, compta amb una opció que permet traduir aquests continguts a altres idiomes.
  • Cerca d'informació: identifica tendències o troba informació clau que permeti que el teu negoci creixi gràcies a la seva funció de recerca a la web. D'aquesta manera, podeu detectar noves oportunitats.
  • Facilitat a l'administració: Gemini compta amb una funció que resumeix documents de manera ràpida. Així, podràs reduir el temps emprat en aquesta tasca i millorar la teva productivitat.
  • Desenvolupament creatiu: pots inspirar-te amb noves idees i fins i tot crear contingut en qualsevol format per dissenyar la imatge del teu negoci. Una funció molt útil per diferenciar-te de la teva competència.

Com ja has pogut veure, Gemini suposa una bona oportunitat per a la teva pime i promet ser una de les plataformes més rellevants al camp de la intel·ligència artificial. Igualment, recorda que sempre recomanem comparar eines perquè cada negoci utilitzi la que s'adapti millor a les seves necessitats.

Si vols conèixer noves plataformes o eines que pots utilitzar al teu negoci, no et perdis els nostres continguts sobre Intel·ligència Artificial.

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
28.05.2024
Cursos gratuïts en línia per millorar les teves competències digitals - Infografia
Vols conèixer noves tècniques i eines digitals per impulsar el teu negoci? Continua amb la teva formació amb aquests cursos online! Per què realitzar cursos online? Milloraràs els teus coneixements sobre la...
+ info
28.05.2024
Visualització estratègica: Quadres de comandament per a pimes
La visualització de dades ha esdevingut una estratègia clau per a la gestió d'una empresa. I els quadres de comandament són l'eina perfecta per obtenir informació clara i concisa. En aquest webinar, Diego Enrique...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X