Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Descobreix els diferents tipus de la publicitat en línia

19 de desembre de 2023

La publicitat en línia ha esdevingut una eina imprescindible per assolir el públic objectiu de manera efectiva. Si t'interessa maximitzar la teva visibilitat, generar leads i augmentar les vendes, no et perdis aquest article!

Segons un estudi recent de We are social, agència creativa especialitzada en l'anàlisi de tendències digitals, gairebé 6 de cada 10 usuaris a internet en edat laboral compren alguna cosa en línia cada setmana. Aquest és degut, en primer lloc, a l'ús creixent de les tecnologies any rere any i, en segon lloc, a l'augment d'inversió i recursos de les empreses en la publicitat en línia.

Aquest mètode de captar i convertir clients és fonamental per a qualsevol empresa, i en aquest article t'explicarem exactament en què consisteix, els diferents canals, i una sèrie de pautes perquè triïs quin s'adapta millor al teu negoci.

Què és la publicitat en línia?

La publicitat en línia fa referència a les estratègies i tàctiques de promoció de productes, serveis o marques a través d'Internet. També es coneix com a publicitat digital o publicitat a Internet.

La publicitat en línia permet a les empreses arribar a un públic específic de manera efectiva i mesurable. Utilitzant dades demogràfiques, interessos i comportaments en entorns digitals, es pot dirigir el missatge publicitari cap a persones amb més probabilitats d'estar interessades en els productes o serveis oferts. A més, ofereix la possibilitat de fer un seguiment detallat del rendiment de les campanyes i ajustar-les en temps real per optimitzar resultats.

La publicitat en línia és molt efectiva, encara que depenent dels interessos de la teva pime o de la campanya en particular, et recomanem uns canals o altres.

A continuació, us deixem una llista de canals de publicitat digital, acompanyats d'una petita explicació de per què són efectius.

Principals canals de publicitat en línia

 • Els cercadors, com Google Ads, són eficaços per mostrar anuncis rellevants a usuaris que busquen activament informació relacionada amb productes o serveis concrets, generant intenció de compra i aconseguint usuaris interessats.
 • Les xarxes socials, com Facebook Ads, permeten segmentar de manera precisa l'audiència en funció de dades demogràfiques, interessos i comportaments. A més, ofereixen un entorn interactiu i social on les empreses generen engagement i construeixen relacions amb els usuaris.
 • El màrqueting de contingut és efectiu en crear i distribuir contingut rellevant i valuós per atraure i retenir l'audiència. Ajuda a posicionar l'empresa com a líder de pensament a la seva indústria i estableix confiança i credibilitat amb els consumidors.
 • La publicitat display utilitza anuncis visuals, com ara banners o anuncis gràfics, en llocs web i aplicacions per aconseguir àmplia cobertura i visibilitat en línia, generant reconeixement de marca a un públic més ampli.
 • Els influencers i el màrqueting d'influencers aprofiten la popularitat de persones influents en xarxes socials o blocs per arribar de manera autèntica i personalitzada a una audiència específica, generant confiança i ampliant l'abast de la marca.
 • L'email màrqueting consisteix a enviar correus electrònics comercials a subscriptors interessats, brindant una oportunitat directa de promocionar productes, serveis o esdeveniments.

A més, és convenient que triïs el mètode més convenient en funció de les característiques de la teva pime.

A continuació, et deixem una sèrie de consells per saber quins canals has de fer servir a la teva empresa.

 • Coneix la teva audiència: comprèn el teu públic objectiu per identificar els canals que utilitzen.
 • Defineix els teus objectius: estableix metes clares per determinar quins canals de publicitat en línia necessites.
 • Realitza investigació de mercat: analitza els canals que utilitzen els teus competidors i n'analitza l'efectivitat.
 • Avalua el teu pressupost: assigna el teu pressupost de manera efectiva i eficient per maximitzar-ne els resultats.
 • Prova i mesura els resultats: realitza proves pilot a diferents canals i analitza mètriques clau per ajustar la teva estratègia.
 • Considera la complementarietat dels canals: combina diversos canals per assolir la teva audiència de manera efectiva.
 • Estigues actualitzat: segueix les tendències i oportunitats emergents en la publicitat en línia.

Tenint en compte aquestes recomanacions, podràs construir una bona estratègia de publicitat en línia i potenciar la teva pime a l'entorn digital actual.

No ho dubtis! Implementa estratègies de publicitat en línia per augmentar el teu públic objectiu i així maximitzar el benefici de la teva pime.

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
20.02.2024
Potencia la teva pŕgina web amb Shopify
Si comptes amb una pàgina web on vens els teus productes o simplement estàs pensant a obrir una botiga online, en aquest post et descobrim Shopify, una de les eines d'e-commerce més utilitzades a tot el món i que et pot...
+ info
20.02.2024
La revolució del pagament digital arriba a l'hostaleria millorant l'experičncia dels clients
Sabies que cada cop més persones utilitzen el pagament digital? De fet, segons Statista, més de 4.100 milions de persones a tot el món ja utilitzen aquest mètode de pagament. Si et dediques a l'hostaleria i vols...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la cičncia ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la cičncia ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la cičncia ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X