Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Diversificació de mètodes de pagament: millorant l'experiència del client al món digital i físic

19 de desembre de 2023

En efectiu, amb targeta... o amb el telèfon mòbil! Descobreix en aquest monogràfic tots els mètodes de pagament que pots incorporar al teu negoci.

La compra en línia s'ha convertit en una pràctica habitual entre els consumidors i, amb aquesta, la necessitat de comptar amb diferents mètodes de pagament segurs i eficients. Tot i això, la diversitat d'opcions disponibles pot resultar difícil de gestionar per a pimes i autònoms. Des de mètodes tradicionals com ara targetes de crèdit i PayPal, fins a pagaments mòbils, transferències bancàries i criptomonedes, cada mètode té avantatges i inconvenients.

Davant d'aquesta situació, és essencial que les pimes avaluïn les preferències dels seus clients i seleccionin els mètodes de pagament més adequats, considerant el cost associat i el públic objectiu a què es dirigeixen. A més, el coneixement del client i el model de negoci són fonamentals per prendre decisions encertades a la selecció de mètodes de pagament.

Amb l'objectiu d'escollir el mètode de pagament més adequat per al negoci, és fonamental identificar les necessitats i les preferències del públic objectiu. A Espanya, l'efectiu és preferit en transaccions presencials, mentre que al comerç electrònic els mètodes més utilitzats són les bitlleteres digitals, targetes de crèdit, pagaments compte a compte i targetes de dèbit, segons l'informe de FIS (Digital Wallets (31%) ), targetes de crèdit (28%), pagaments compte a compte (A2A, per les sigles en anglès) (18%), targeta de dèbit (16%), Buy now pay later (BNPL) (3%), enviament contra reemborsament (3%) i pagament per avançat (1%)).

Es diferencien tres grans grups de proveïdors que poden ajudar a gestionar els cobraments (entitats financeres, fintechs i bigtech) i alhora es distingeixen quatre dels principals rails de pagament (rails de pagament amb targeta, de pagament de compte a compte, de pagament Cripte i de pagament privat). Un cop seleccionats els proveïdors més adequats, per saber quin és el mètode de pagament que millor s'adapta a una pime oa un autònom és fonamental identificar les necessitats i preferències dels clients, investigar els diferents proveïdors de pagament que hi ha disponibles al mercat, valorar tant les comissions com els costos dels diferents mètodes de pagament, integrar els mètodes de pagament seleccionats a la botiga en línia i finalment, dur a terme un control i seguiment exhaustiu.

Oferir múltiples mètodes de pagament en les compres en línia, en primer lloc, millora l'experiència del client en oferir flexibilitat en la forma de pagament, cosa que augmenta la probabilitat que els clients es fidelitzin. En segon lloc, pot donar un avantatge competitiu al negoci en diferenciar-se dels competidors que ofereixin opcions limitades de pagament en línia. Igualment, pot reduir el risc de frau i augmentar-ne la seguretat, entre altres coses.

Finalment, es detallen les passarel·les de pagament més populars al mercat com Redsys, PayPal, Paycomet, Stripe, MONEI o checkout.com, entre d'altres. Aquestes plataformes ofereixen una varietat d'opcions de pagament i funcions avançades de protecció contra el frau i formularis de pagament personalitzables que es poden integrar a qualsevol botiga en línia.

En definitiva, oferir una varietat d'opcions de pagament és fonamental, ja que no sols augmenta la satisfacció del client, sinó que també millora la seguretat de les transaccions i redueix el risc de frau. Alhora, pot tenir un impacte positiu en la imatge de la marca, en les vendes totals i pot millorar significativament lexperiència de compra en línia i augmentar els seus ingressos.

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
28.05.2024
Cursos gratuïts en línia per millorar les teves competències digitals - Infografia
Vols conèixer noves tècniques i eines digitals per impulsar el teu negoci? Continua amb la teva formació amb aquests cursos online! Per què realitzar cursos online? Milloraràs els teus coneixements sobre la...
+ info
28.05.2024
Visualització estratègica: Quadres de comandament per a pimes
La visualització de dades ha esdevingut una estratègia clau per a la gestió d'una empresa. I els quadres de comandament són l'eina perfecta per obtenir informació clara i concisa. En aquest webinar, Diego Enrique...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X