Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Eventbrite, la plataforma que pot ajudar el teu comerç a participar en esdeveniments

5 de març de 2024

A l'era digital, els esdeveniments cobren molt d'interès i promouen relacions més properes i naturals. Per això, si ets propietari d'una petita empresa o treballes com a autònom, saps com és de valuós participar-hi per expandir la teva xarxa, atreure noves audiències i enfortir la presència de la teva pime. En aquest sentit, Eventbrite us pot ajudar: és una eina digital essencial per fer que la vostra participació sigui més efectiva i organitzada. Descobreix en aquest post com Eventbrite es pot convertir en un aliat!

Eventbrite és una plataforma en línia dissenyada per facilitar la creació, promoció i gestió d'esdeveniments tant en format en línia com presencial. Si esteu organitzant un taller, una trobada amb clients, un webinar, una fira comercial o participant com a expositor, Eventbrite simplifica el procés, permetent arribar a un públic més ampli i gestionar tots els aspectes de l'esdeveniment de manera eficient.

Coneix les principals característiques d'Eventbrite

Entre les principals característiques d'Eventbrite, destaquen:

  • Creació i promoció d´esdeveniments personalitzats: permet crear esdeveniments personalitzats amb facilitat. Podeu definir tots els detalls, des de la data i la ubicació fins a la informació sobre els oradors o expositors. Aquesta personalització és essencial per destacar el teu comerç i atreure l'atenció de clients potencials per la facilitat que comporta.
  • Gestió d'entrades i registre: podeu gestionar fàcilment les entrades i el registre d'assistents si necessiteu butlletes gratuïtes o de pagament. La plataforma facilita la creació de diferents tipus d'entrades i us proporciona un sistema de registre senzill per als vostres convidats.
  • Anàlisi de dades detallades: la capacitat d'analitzar el rendiment del vostre esdeveniment és clau per a futures estratègies. Eventbrite ofereix informes detallats sobre la venda d'entrades, la participació i altres dades rellevants, ajudant a avaluar l'èxit del teu esdeveniment ia fer millores per al proper.

Com funciona Eventbrite?

A continuació, t'expliquem com funciona:

  • Registre senzill: per començar, només cal crear un compte a Eventbrite. El procés és ràpid i fàcil, permetent accedir a totes les funcions de la plataforma.
  • Creació d'esdeveniments: un cop teniu el vostre compte, podeu començar a crear el vostre esdeveniment. Completa els detalls essencials, com ara la data, la ubicació i la descripció. Important! Aprofita les opcions de personalització per destacar la identitat del teu comerç.
  • Promoció efectiva: utilitza les eines de promoció de Eventbrite per arribar a audiència més àmplies. Pots integrar el teu esdeveniment amb xarxes socials, enviar correus electrònics personalitzats i aprofitar altres estratègies de màrqueting disponibles a la plataforma.
  • Gestió d'entrades i registre: configureu els tipus d'entrades que necessiteu, ja sigui gratuïtes o de pagament. La plataforma proporciona opcions flexibles per adaptar-se a les necessitats específiques de lesdeveniment. A més, el sistema de registre garanteix una experiència sense complicacions per als assistents.
  • Anàlisi i millora continuada: després de l'esdeveniment, revisa els informes proporcionats per Eventbrite. Analitza el rendiment, la participació i l'eficàcia de les estratègies de promoció. Aquesta retroalimentació t'ajuda a millorar els teus esdeveniments futurs ia optimitzar la teva presència en trobades presencials.

Eventbrite no és només una plataforma de gestió d'esdeveniments; és un aliat estratègic per a petites empreses i autònoms que busquen apropar-se a les seves audiències de manera més natural. En simplificar la creació, promoció i gestió d'esdeveniments, Eventbrite permet que et centris en allò que realment importa: connectar amb la teva audiència, atraure les mirades i fer créixer el teu comerç.

Aprofita el potencial d'Eventbrite i observa com la teva participació a trobades es converteix en una experiència més fluida i reeixida. Potencia el teu comerç i destaca a cada esdeveniment amb Eventbrite!

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
28.05.2024
Cursos gratuïts en línia per millorar les teves competències digitals - Infografia
Vols conèixer noves tècniques i eines digitals per impulsar el teu negoci? Continua amb la teva formació amb aquests cursos online! Per què realitzar cursos online? Milloraràs els teus coneixements sobre la...
+ info
28.05.2024
Visualització estratègica: Quadres de comandament per a pimes
La visualització de dades ha esdevingut una estratègia clau per a la gestió d'una empresa. I els quadres de comandament són l'eina perfecta per obtenir informació clara i concisa. En aquest webinar, Diego Enrique...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X