Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Gestiona les despeses dels teus empleats al sector del transport amb aquestes aplicacions

20 de febrer de 2024

Et preguntes per què hauries de gestionar les despeses dels teus empleats al sector del transport? Coneix com les aplicacions poden fer que aquesta tasca sigui més fàcil i beneficiosa pel teu negoci.

Per què serveix gestionar les despeses dels teus empleats?

Gestionar les despeses de les persones que treballen en una petita empresa del sector del transport va més enllà de la simple comptabilitat. És una pràctica que pot transformar la manera com opera la teva empresa. Aquí us presentem algunes raons convincents per abraçar aquesta estratègia:

  • Controlar pressupostos: mantenir un control precís sobre les despeses permet establir pressupostos realistes. Això evita sorpreses desagradables i et permet assignar recursos de manera més efectiva.
  • Optimitzar recursos: la gestió de despeses no és només un exercici numèric, sinó un procés analític. En analitzar els patrons de despeses, podeu identificar àrees de millora i optimitzar l'ús dels recursos, augmentant així l'eficiència operativa.
  • Evitar fraus: l'automatització de processos mitjançant aplicacions especialitzades redueix significativament el risc de fraus. Des de la verificació de rebuts fins a laprovació electrònica, aquestes eines proporcionen una capa addicional de seguretat.

Quins són els perills de no controlar les despeses al sector del transport?

La manca d'un sistema de gestió de despeses pot tenir conseqüències significatives, especialment en el sector del transport dinàmic. Aquí hi ha alguns perills que podries enfrontar si no controles adequadament les despeses:

  • Desbordament de pressupost: sense un seguiment adequat, les despeses es poden sortir de control ràpidament, afectant la rendibilitat i l'estabilitat financera de l'empresa.
  • Manca de transparència: l'opacitat en els registres de despeses pot donar lloc a malentesos interns. Com ja sabem, la manca de claredat genera tensions entre empleats i afecta l'ambient laboral.
  • Risc legal: en un entorn regulatori cada cop més estricte, l'incompliment de les normatives financeres pot resultar en sancions severes i problemes legals. Un sistema de gestió de despeses ajuda a complir aquestes regulacions i evita riscos innecessaris.

Programes o aplicacions que ajuden a aconseguir-ho

Gestionar les despeses de la teva pime ara pot ser molt més senzill gràcies a l'ús de programes i aplicacions.

T'ensenyem alguns exemples!

  • Expensify: és una eina completa que facilita la presentació dinformes de despeses. Des de la captura de rebuts mitjançant fotografies fins a la creació dinformes detallats, aquesta aplicació ofereix una solució integral per a la gestió de despeses. A més, la seva capacitat per integrar-se amb targetes de crèdit i comptes bancaris simplifica encara més el procés, proporcionant una visió en temps real de les despeses. Ofereix diferents versions, entre les quals hi ha una opció gratuïta.
  • Zoho Expense: va més enllà de la simple captura de rebuts. Aquesta aplicació automatitza el procés de seguiment de despeses, des de la creació dinformes fins a laprovació. La interfície intuïtiva i la capacitat d'anàlisi faciliten la presa de decisions informades. La integració amb altres eines de Zoho, com ara Zoho Books, proporciona una solució completa per a la gestió financera de la teva empresa. Podeu començar a utilitzar la vostra versió gratuïta o altres opcions amb més funcions a canvi duna tarifa mensual.
  • SAP Concur: és una opció ideal per a empreses que busquen una solució integral. Des de la captura de rebuts fins a la reconciliació de comptes, aquesta aplicació inclou totes les fases del procés de gestió de despeses. La capacitat de SAP Concur per adaptar-se a les necessitats específiques de la teva empresa i la seva compatibilitat amb sistemes de comptabilitat existents fan que sigui una opció poderosa i versàtil. Pots consultar una demostració o preus sobre la seva plataforma a la seva pàgina web.

Gestionar los gastos de tus empleados en el sector del transporte es más que una práctica administrativa; es una estrategia para el éxito financiero. Al adoptar aplicaciones especializadas, no sólo estás simplificando procesos sino también sentando las bases para un crecimiento sostenible. Y ahora, ¿cuál de estas aplicaciones probarás primero en el viaje hacia la optimización financiera?

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
16.04.2024
La moda i les campanyes a Instagram: Meta Business Suite
Estàs buscant portar el teu negoci de moda al següent nivell al món digital? No busquis més! Meta Business Suite és la solució perfecta per a botigues de roba i accessoris que volen destacar a Instagram i assolir...
+ info
16.04.2024
Promociona la teva immobiliària mitjançant la creació de vídeos
Les xarxes socials i la revolució dels vídeos curts han transformat completament la forma de promocionar el sector immobiliari. En aquest post, t'ensenyem com crear contingut de qualitat que ajuda a connectar amb els teus clients ia...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X