Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Potencia la teva pime amb la Intel·ligència Artificial

2 d'abril de 2024

Sabíeu que, segons un estudi d'ONTSI, l'11,8% de les empreses espanyoles de més de 10 empleats ja utilitzen la Intel·ligència Artificial?

Si vols conèixer algunes de les eines que pots començar a fer servir, aquesta infografia és per a tu!

La IA t'ajuda al teu dia a dia:

La Intel·ligència Artificial s'ha convertit en la gran revolució tecnològica dels darrers anys. Et pot ajudar a:

  • Automatitzar les tasques.
  • Analitzar les dades.
  • Millorar lexperiència del client.
  • Reduir els errors.

Les eines de IA que potenciaran la teva pime:

  • UiPath i Automation Anywhere: són plataformes d'automatització de processos que us ajudaran a realitzar tasques repetitives.
  • ChatGPT i Google Bard: són assistents virtuals que en segons et respondran mitjançant un xat a tots els dubtes que plantegis.
  • Adobe Sensei i Midjourney: són eines de disseny assistit que us permetran crear imatges des d'una simple descripció de text.
  • Runway ML i Lumen5: són editors de vídeo intel·ligents amb els quals podràs modificar al teu gust qualsevol peça audiovisual.

Explora tot el potencial de la Intel·ligència Artificial i impulsa la teva pime!

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
14.05.2024
Bizum per a autònoms: com utilitzar-lo
T'has trobat mai amb comissions bancàries i elevats temps d'espera? Digues adéu a aquests problemes amb Bizum, una forma ràpida de transferir diners i accelerar els processos bancaris de la teva pime. T'ho expliquem tot en aquest...
+ info
14.05.2024
6 termes clau per entendre la metodologia UX - Infografia
Vols endinsar-te al món del disseny UX? Aprèn aquests conceptes bàsics i fa els teus primers passos. T'ho ensenyem! Què és l'estratègia UX? És l'abreujament de User Experience i fa referència...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X