Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Si tens un comerç, el Social Selling és per a tu

6 de febrer de 2024

Tens un comerç i t'agradaria arribar a un públic més ampli i crear relacions més duradores amb els clients? Aleshores, el Social Selling és per a tu. Descobreix en què consisteix!

Has sentit a parlar del concepte de Social Selling? És una estratègia que combina el poder de les xarxes socials amb les tècniques tradicionals de venda.

Segons un estudi de LinkedIn, les empreses que donen prioritat a la venda social tenen un 51% més de probabilitats d'assolir la seva quota de vendes.

En definitiva, aquesta tècnica utilitza les xarxes socials per connectar amb clients potencials, generar confiança i construir-hi relacions. A continuació, podràs descobrir com el Social Selling pot beneficiar el teu comerç. Continua llegint!

Com beneficia el Social Selling els comerços locals?

Des de l'amplificació de la visibilitat fins a la creació de connexions més profundes amb els clients, cada aspecte del Social Selling està dissenyat per potenciar el creixement i l'èxit dels comerços. Descobreix-ne els beneficis!

  • Amplificació de la visibilitat: imagina el teu comerç destacant entre la multitud digital. El Social Selling no només et posiciona davant del teu públic objectiu, sinó que també t'ajuda a destacar al món en línia. Des d'aparadors virtuals fins a històries captivadores, les xarxes socials són la clau per amplificar la vostra visibilitat i fer que el vostre comerç s'expandeixi.
  • Construcció de relacions sòlides: en un món tan saturat de les opcions, la lleialtat del client es guanya a través de connexions genuïnes. El Social Selling us permet anar més enllà de les transaccions i convida a construir relacions sòlides. Com? Respon a comentaris, comparteix la història darrere del teu negoci i crea una comunitat que no només consumeixi els teus productes/serveis, sinó que també estigui alineada amb la teva visió i fins i tot l'enriqueixi.
  • Personalització de l'experiència del client: imagina conèixer els teus clients tan bé com coneixes els teus productes. Gràcies al Social Selling, aquesta visió esdevé realitat. Dades analítiques en temps real us permeten personalitzar l'experiència del client, oferint ofertes i recomanacions que s'adapten als vostres gustos i necessitats. La personalització no és només una estratègia; és la clau per convertir els clients ocasionals en fidels seguidors.
  • Increment de les conversions: les xarxes socials també ajuden a vendre els teus productes. El Social Selling guia els vostres seguidors a través d'un viatge que culmina en conversions. Des de trucades a l'acció estratègiques fins a promocions irresistibles, cada publicació és una oportunitat per impulsar les vendes i transformar els seguidors en clients satisfets.

Passos a seguir per implementar una estratègia de Social Selling al teu comerç

En un moment de la història en què la connexió en línia és la clau, cada pas que prenguis cap al Social Selling és un avenç estratègic per enfortir la presència del teu comerç.

Coneix els passos per implementar aquesta estratègia:

  • Identifica objectius clars: defineix els teus objectius: augmentar les vendes en línia, atraure més clients a la teva botiga física o enfortir la presència de la teva marca? Establir metes específiques us ajuda a dirigir els vostres esforços de manera efectiva.
  • Coneix la teva audiència: l'èxit al Social Selling comença a entendre a qui et dirigeixes. Investiga els hàbits de la teva audiència, els seus interessos i allò que els motiva. Com millor coneguis la teva audiència, més efectives seran les teves estratègies per captar la seva atenció i fomentar la interacció.
  • Desenvolupa contingut valuós: la clau per conquerir les xarxes socials rau en la qualitat i originalitat del contingut que comparteixes. Des de publicacions didàctiques fins a imatges irresistibles, cada peça de contingut ha d'afegir valor als seguidors. Mantingues la teva audiència compromesa amb contingut rellevant que s'alineï amb les seves necessitats i desitjos.
  • Fomenta la participació activa: el Social Selling no és un monòleg; és un diàleg continu. Incentiva la participació mitjançant preguntes, enquestes i respostes a comentaris. Una comunitat compromesa és una comunitat que creix i cada interacció compta per construir una base sòlida de seguidors.
  • Mesura i ajusta: utilitza eines analítiques per mesurar el rendiment de la teva estratègia. Què funciona i què no? Ajusta el teu enfocament en funció dels resultats, mantenint-te sempre atent a les tendències i necessitats canviants de la teva audiència.

Així, el Social Selling no és només una tècnica, sinó un canvi de mentalitat que transforma les interaccions digitals en experiències més significatives.

Cada pas en la implementació daquesta estratègia és un avenç cap a la construcció duna comunitat sòlida i la millora contínua de la connexió amb els clients. A què estàs esperant?

Acelera Pyme - red.es

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
23.07.2024
Tens una farmàcia? Coneix les eines digitals que necessites
La digitalització i la innovació tecnològica estan tenint un gran impacte al sector de la salut. Han sorgit noves tècniques de diagnòstic, maquinària més potent i fins i tot la...
+ info
23.07.2024
Arriba el Passaport Digital de Productes: t'ensenyem com s'aplicarà al sector de la moda
Sabies que només a Europa cada persona genera una mitjana de gairebé 20 quilos de residus tèxtils cada any? Aquesta dada demostra que és fonamental apostar per un model circular i sostenible. I la Unió Europea ja ha...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X