Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Encaix, solucions i ajuda per a créixer feliços

1 d'abril de 2019

Un dels majors neguits dels pares és l'òptim desenvolupament dels seus fills en tots els aspectes, físic, emocional, social, cognitiu, ... És per això que quan es detecta algun entrebanc en aquests àmbits, la preocupació s'apodera dels progenitors. El suport dels especialistes en aquestes circumstàncies és bàsic i essencial, esdevenint imprescindible que aquesta ajuda sigui solvent i professional. Tal és el cas del Centre de Logopèdia i Psicologia Encaix, ubicat al carrer Pujades, 13 a l'Eix Comercial Fort Pienc que des de l'any 2016 ofereix els seus serveis als veïns del barri i de tota la ciutat.

A Encaix, el seu equip multidisciplinar format per logopedes i psicòlegs, treballa conjuntament per realitzar un abordatge interdisciplinari de les diferents demandes que els arriben. En aquest centre estan especialitzats a atendre a la persona de manera individual i personalitzada amb una teràpia de qualitat adaptada a les necessitats de cada un.

Al centre abracen múltiples àmbits d'actuació, des de la Logopèdia a la Psicologia, passant per la Neuropsicologia, Reeducacions escolars, Educació emocional, Tècniques d'estudi i també envelliment cognitiu... entre altres. Són especialistes en el diagnòstic i tractament psicològic en trastorn del dèficit d'atenció amb hiperactivitat o sense, trastorns del comportament (impulsivitat, agressivitat, conductes negativistes desafiants, irritabilitat...); dificultats emocionals; TEA (Trastorns de l'Espectre Autista); trastorns d'ansietat i també de relació i adaptació, com la timidesa, el bloqueig o habilitats socials.

A més, a Encaix són referents en l'ús de noves tecnologies per motivar i ajudar a assolir els objectius marcats. És un bon exemple d'això la seva especialització en glifing, un innovador mètode d'entrenament de lectura fonamentat en un programa informàtic amb format lúdic que ja s'ha demostrat molt exitós en nens amb problemes de lectura i autoestima provocada per manca d'agilitat lectora i baix interès per aquesta activitat.

A Encaix es dóna assessorament i s'ofereix seguiment de cada cas des de l'inici fins al final del tractament. El centre es coordina amb les famílies, escoles i altres professionals per fer una correcta programació i pla de treball de cada pacient. Després de cada sessió comenten amb els pares el progrés de la teràpia que s'està duent a terme i amb les escoles i professionals es manté un contacte continuat i es coordinen reunions presencials als mateixos centres escolars.

En tots els casos, l'èxit de les intervencions d'Encaix ve donat per l'atenció personalitzada i la professionalitat del seu equip que acompanya a l'infant i a la seva família durant tot el procés, aportant solucions a les dificultats que cada nen o nena pugui presentar al llarg del seu desenvolupament.

Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
20.02.2024
Potencia la teva pàgina web amb Shopify
Si comptes amb una pàgina web on vens els teus productes o simplement estàs pensant a obrir una botiga online, en aquest post et descobrim Shopify, una de les eines d'e-commerce més utilitzades a tot el món i que et pot...
+ info
20.02.2024
La revolució del pagament digital arriba a l'hostaleria millorant l'experiència dels clients
Sabies que cada cop més persones utilitzen el pagament digital? De fet, segons Statista, més de 4.100 milions de persones a tot el món ja utilitzen aquest mètode de pagament. Si et dediques a l'hostaleria i vols...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X