Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Subvencions per fomentar l’ocupació de qualitat

23 de novembre de 2017

Tens una empresa? Saps que pots estalviar-te diners si fomentes l’ocupació de qualitat?

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, posa en marxa un programa que t’ofereix ajuts de fins a 12.000 euros per cada nou contracte de, com a mínim, 12 mesos de durada.

Com ha de demanar la subvenció?

Només cal entrar al web barcelonactiva.cat/bonafeina, omplir les dades i annexar la documentació necessària (en format pdf). Aleshores, es generarà una sol·licitud que caldrà acabar de completar, imprimir el pdf de la sol·licitud (2 còpies) i signar-lo. Després se n’haurà de lliurar una còpia a qualsevol dels registres municipals indicats al web, demanant cita prèvia, en el termini màxim de tres mesos des de la data d’inici del contracte.

També es pot registrar en línia al portal de TràmitsRegistre de l’Ajuntament de Barcelona, annexant el pdf de la sol·licitud. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 de desembre del 2018. 

Quin import et correspon segons la persona que contractis?

Fins a 10.000 € 

 • Persones majors de 40 anys en situació d’atur de llarga durada.
 • Persones participants en programes i/o itineraris d’inserció laboral de Barcelona Activa.

Fins a 12.000 €

 • Persones en risc d’exclusió social.
 • Persones amb residència en algun dels set districtes d’actuació preferent a la ciutat (consultar al web) i amb participació acreditada en accions de formació i/o orientació laboral.

Què necessita la teva empresa per poder demanar la subvenció?

 • Tenir, com a mínim, un centre de treball a l’ Àrea Metropolitana de Barcelona on presti els seus serveis el treballador/a contractat.
 • Desenvolupar una activitat amb un mínim de sis mesos de vida.
 • Estar al corrent de pagament de les obligacions amb l’Agència Tributària, la Seguretat Social i la Hisenda Municipal.
 • Formalitzar un contracte laboral:

  · De durada mínima de 12 mesos (o indefinit), en el cas d’empreses amb un nombre no superior a 250 treballadors/es (PIMES).

  · Indefinit, en el cas d’empreses que comptin amb una plantilla de més de 250 treballadors/es

Cal tenir en compte que el màxim de contractacions subvencionables en una mateixa organització serà de 10 i que el nombre de persones treballadores amb subvenció no podrà superar la plantilla que l’empresa tenia prèviament. A més, en cap cas el salari serà inferior a 1.088,56 € bruts mensuals (13.062,72 € en còmput anual) per a jornades a temps complet, o la part proporcional en el cas de jornades parcials.

Consulta les bases legals al web per conèixer tots els requisits.

Més informació a : barcelonactiva.cat/bonafeina


Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
09.07.2024
Resol les teves incidències a distància amb TeamViewer - Infografia
Has implementat el teletreball a la teva empresa? Aquesta infografia us interessa! Coneix TeamViewer i com t'ajuda a solucionar problemes als dispositius del teu equip. Què és TeamViewer? És un programa informàtic que...
+ info
09.07.2024
Eines per a la gestió financera de les pimes
La gestió financera és un procés fonamental perquè pimes i autònoms puguin fer un ús correcte dels seus recursos financers i, encara que pot resultar una tasca complexa, hi ha nombroses eines que pots...
+ info
Botiga del Mes
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantásticaGigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica
Gigamesh, la meca de la ciència ficció i la literatura fantástica

Un dels establiments més singulars de l'Eixample és Gigamesh. Una botiga única. Un paradís per als amants de la ciència ficció, la literatura fantàstica i els jocs no electrònics. Ubicada al número 8 del carrer Bailèn, al territori de l’ Eix Fort Pienc, durant tots els seus anys d'existència, ja van per 35, no ha deixat de créixer en oferta, en espai i en popularitat, esdevenint, avui, llibreria de...

Llegir més
Carregant...
x
X