Compra Eixample

Compra Eixample
Tota l’actualitat del món del comerç
Notícies

Subvencions per fomentar l’ocupació de qualitat

23 de novembre de 2017

Tens una empresa? Saps que pots estalviar-te diners si fomentes l’ocupació de qualitat?

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, posa en marxa un programa que t’ofereix ajuts de fins a 12.000 euros per cada nou contracte de, com a mínim, 12 mesos de durada.

Com ha de demanar la subvenció?

Només cal entrar al web barcelonactiva.cat/bonafeina, omplir les dades i annexar la documentació necessària (en format pdf). Aleshores, es generarà una sol·licitud que caldrà acabar de completar, imprimir el pdf de la sol·licitud (2 còpies) i signar-lo. Després se n’haurà de lliurar una còpia a qualsevol dels registres municipals indicats al web, demanant cita prèvia, en el termini màxim de tres mesos des de la data d’inici del contracte.

També es pot registrar en línia al portal de TràmitsRegistre de l’Ajuntament de Barcelona, annexant el pdf de la sol·licitud. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 de desembre del 2018. 

Quin import et correspon segons la persona que contractis?

Fins a 10.000 € 

 • Persones majors de 40 anys en situació d’atur de llarga durada.
 • Persones participants en programes i/o itineraris d’inserció laboral de Barcelona Activa.

Fins a 12.000 €

 • Persones en risc d’exclusió social.
 • Persones amb residència en algun dels set districtes d’actuació preferent a la ciutat (consultar al web) i amb participació acreditada en accions de formació i/o orientació laboral.

Què necessita la teva empresa per poder demanar la subvenció?

 • Tenir, com a mínim, un centre de treball a l’ Àrea Metropolitana de Barcelona on presti els seus serveis el treballador/a contractat.
 • Desenvolupar una activitat amb un mínim de sis mesos de vida.
 • Estar al corrent de pagament de les obligacions amb l’Agència Tributària, la Seguretat Social i la Hisenda Municipal.
 • Formalitzar un contracte laboral:

  · De durada mínima de 12 mesos (o indefinit), en el cas d’empreses amb un nombre no superior a 250 treballadors/es (PIMES).

  · Indefinit, en el cas d’empreses que comptin amb una plantilla de més de 250 treballadors/es

Cal tenir en compte que el màxim de contractacions subvencionables en una mateixa organització serà de 10 i que el nombre de persones treballadores amb subvenció no podrà superar la plantilla que l’empresa tenia prèviament. A més, en cap cas el salari serà inferior a 1.088,56 € bruts mensuals (13.062,72 € en còmput anual) per a jornades a temps complet, o la part proporcional en el cas de jornades parcials.

Consulta les bases legals al web per conèixer tots els requisits.

Més informació a : barcelonactiva.cat/bonafeina


Qui Som

Compra Eixample és la primera plataforma de comunicació de promocions, ofertes i descomptes a mida del comerç de proximitat de l’Eixample. Una iniciativa innovadora i única a la ciutat de Barcelona, ideada pels comerços de totes les associacions que han creat COMPRA EIXAMPLE: CorEixample, Encantsnous Eix Comercial, Fort Pienc Eix Comercial, Gaudi Comerç, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

compraeixample.cat pots trobar detallats els directoris dels establiments associats, l'agenda de totes les nostres activitats: fires, mostres, desfilades..., aixó com informació sobre el comerç de proximitat i sobre les associacions que integren COMPRA EIXAMPLE.

Notícies
01.09.2018
Aprendre anglès és fàcil
Aprendre idiomes manté el nostre cervell actiu i saludable. Dominar més d'una llengua ens assegura l'accés a moltes més persones, a millors oportunitats de feina, augmenta la confiança en nosaltres mateixos, ens...
+ info
31.07.2018
Agost a l'Eixample: ni un minut per avorrir-se
A l'estiu a l'Eixample hi ha vida... i molta! Potser hi ha menys gent, però la riquesa cultural, comercial, gastronòmica, d'oci... dels barris que conformen aquest districte ofereixen un munt d'opcions per no avorrir-se ni un minut. Fer...
+ info
Botiga del Mes
Carol’s, productes de perruqueria i estètica a l’engròs i al detallCarol’s, productes de perruqueria i estètica a l’engròs i al detall
Carol’s, productes de perruqueria i estètica a l’engròs i al detall

Jacinto Canales va fundar fa gairebé quaranta anys, Carol's Comercial Jacinto Canales, una de les comercials dedicades a la venda de productes, utensilis i mobiliari de perruqueria més importants i reconegudes de la ciutat de Barcelona. La història del negoci neix de la il·lusió i empenta del seu fundador qui, després d'anys treballant com a venedor d'Henry Colomer, va decidir endegar el seu propi negoci, al que ha dedicat tot el seu empeny i...

Llegir més
Carregant...
x
X