FacebookTwitterGoogle+

Tota l’actualitat del món del comerç

x

Descarrega la nostra app!I guanya 50€ setmanals!

Disponible a Google Play Aconsegueix-la al App Store
Inici  |  Notícies  |  Estiu, ¡dona-li un aire fresc a casa teva!

Notícies

Estiu, ¡dona-li un aire fresc a casa teva!

01, agost 2017

Una de les màximes preocupacions quan arriba l'època de més calor és fer de casa nostra un espai fresc on poder refer-se de les altes temperatures de l'exterior i gaudir de forma agradable de l'estiu.

Per fer-ho, serà important preservar el nostre habitatge de la incidència directa del sol durant les hores de més calor. Si tenim tendal, és important baixar-lo durant aquests períodes o fer el mateix amb les persianes. Podem generar corrents obrint portes i finestres i filtrar la llum del sol sense renunciar a la seva claredat, canviant les cortines per estors o enrotllables amb aquesta funció.

Una contribució inestimable a l'hora d'aconseguir aquest ambient fresc a casa són, sens dubte, els electrodomèstics dissenyats amb aquest objectiu. Ventiladors de peu, sobretaula, sostre, aires condicionats, aparells climatitzadors són una opció eficaç que utilitzats de forma convenient ens poden ajudar, i molt a, passar de forma confortable les èpoques de més calor.

A més, quan arriba l'estiu, adequar els espais de la nostra llar amb un aspecte més fresc i lleuger contribuirà, també, ha aconseguir l'efecte desitjat.

Més enllà de les modes pròpies de cada temporada, tant en colors com en dissenys, el tèxtil d'estiu per a la llar destaca, sempre, per les seves tonalitats vives i sobretot per uns acabats molt més lleugers i suaus, com és el cas dels looks tipus rentat a la pedra, desgastat, ... Els dissenys que recorden la vitalitat de la natura a l'interior de casa són sempre un encert (estampats florals, combinacions multicolor, dissenys neorurals tipus tweed, Jacquard, xeviot ..), igual que ho són, també, els estampats vius que transmeten estil i alegria, o la combinació de tons càlids que ens ajuden a crear l'ambient relaxat que tots anhelem durant el nostre temps de relax.

Durant l'estiu apareix el lli, el punt fi i la seda al llit, alhora que desapareixen, les mantes i els nòrdics. El que es mantenen són els coixins que, això sí, canvien d'aspecte amb fundes de colors molt més estiuenques. En aquesta època són ideals les combinacions en tons blaus; blancs i blaus; les que fan servir colors delicats com el crema, champange o beige i per descomptat les que fan servei de dissenys "happys", aquells que només amb la seva presència a una cortina, un coixí o una tapisseria aporten color i alegria a la cambra. Aquest mateix patró el podem aplicar al bany, un altre estança de casa que també permet ser vestida per l'estiu.

Lluny del que molts puguin pensar, les catifes també són ideals per a aquesta època de l'any. Ens serviran per delimitar espais i donar un toc de color extra a la nostra llar. Com en la resta del tèxtil d'estiu, els colors són protagonistes en el disseny de catifes per l'estiu, en les que els dibuixos geomètrics i les propostes de textures més lleugeres, fabricades amb, jute, lli o vímet són protagonistes. Com a alternativa s’imposen les jalapes o els versàtils Kilim.

La decoració floral durant l'estiu aporta, també, un toc extra de frescor i vitalitat a la llar, igual que els accessoris metal·litzats, les fustes i fibres naturals, que a més transmeten calidesa. Ho fan també, els elements amb prints florals, les peces evocadores d'altres èpoques, igual que el mobiliari de forja o les llums pensades i dissenyades per no enlluernar i crear atmosferes que conviden a gaudir tant a l'interior com a l'exterior de casa de les nits d'estiu.

En aquest darrer àmbit de la il·luminació d'estiu, les propostes són moltes i molt variades, molt especialment en tot allò que ha de veure amb la il·luminació de jardins, terrasses i balcons. Les llums solar de led són una d'elles, igual que els fanalets, les espelmes, els focus led o els darrerament populars guarniments lluminosos.

Per trobar el millor consell per fer de la nostra llar un espai fresc i agradable per aquest estiu, res millor que visitar qualsevol de les botigues del territori de Compra Eixample, als eixos comercials de Cor Eixample, Encants Nous, Fort Pienc, Sagrada Família, Sant Antoni Comerç i Gaudi Shopping. Allà trobareu professionals en la matèria, les millors recomanacions i els millors productes. Som-hi?

Comentaris

Botiga del mes
Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència
Oh My Bloc, regals i detalls que marquen la diferència

Hi ha botigues que enganxen... que quan entres i compres una vegada, tornes, compres de nou i, a més la recomanes, segur, segura, que aquell establiment és una gran troballa. Us identifiqueu? Si sou clients d'Oh My Bloc, la botiga associada a Gaudí Shopping, de l'Avinguda Gaudí, 62 de Barcelona, segur que sí!

04, octubre 2016
Rítmic BCN, a ballar!